"NE ZELI DA PRIZNA" - Nakon isptivanja dečaka ubice iz RIBNIKARA, pokrenuta OVA ISTRAGA!

"NE ZELI DA PRIZNA" - Nakon isptivanja dečaka ubice iz RIBNIKARA, pokrenuta OVA ISTRAGA!

A Story by Srpske Novine
"

3. Maja 2023 godine, učenik te škole izvršio je nezapamćeno masovno ubistvo, u kojem je ranio 6, a ubio 9 učenika i radnika obezbeđenja.

"
Kosta Kecmanović počinio je stravičan masakr 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kada je kobnog jutra uleteo u ovu ustanovu i usmrtio osam učenika i radnika obezbedjnja škole, dok je jedna teško ranjena devojčica preminula 12 dana kasnije.
Ovaj maloletnik je smešten u kliniku za psihijatriju i neuoroligiju, i u istoj toj ustanovi redovno šokira sve zaposlene svojim hladnokrvnim ponašanjem.

Za žrtve ne pita.

Dečak ubica je nakon samog zločina imao razne zahteve, prvo da mu se donesu igrice, da igra popularnu igricu "Grand Theft Auto" u kojoj se promoviše nasilje, kao i kada je tražio da mu se dovede profesionalan frizer u psihijatrijsku kliniku u kojoj boravi, jer kako on kaže, ovaj je "krš".

Medjutim , ono što je najviše šokiralo sve zaposlene te klinike jeste dečakova neiskrenost kada je upitanju internet. 
Nedavno, dečal ubica uporno ima prohtev da mu se da mobilni telefon, kako bi mogao da vidi kako je njegov, kako on kaže, najbolji drug.

"Kosta svaki dan traži nove zahteve, prvo je bilo to da je tražio igrice, zatim novog frizera, kao i da želi da pošalje pismo svojoj sestri. To je sve dovoljan dokaz da on nije svestan zločina koji je učinio i definitivno su roditelji mogli da spreče ovaj stravičan zločin. Nedavno ponovo tražio mobilni telefon, da vidi kako je njegov najbolji drug. Kolega ga je pitao ko je ta osoba, on je rekao da mu je to drug sa kojim je igrao igrice i koji je uvek bio uz njega, Luka L. Poznato nam je da se nisu poznavali uživo, ali takodje kada mu se postavljaju pitanja o tome, vidno je neiskren i pokušava da zaobilazi tu temu" - Opisuje osoba veoma bliska psihijatrijskoj klinici u kojoj se dečak ubica danas nalazi.

Informacije napomenutog L.L , kojeg dečak ubica intezivno traži za komunikaciju, preuzete su sa njegovog Instagram naloga (@lukka.lekic)
Srpske Novine Web - WritersCafe

© 2024 Srpske Novine


My Review

Would you like to review this Story?
Login | Register




Share This
Email
Facebook
Twitter
Request Read Request
Add to Library My Library
Subscribe Subscribe

Advertise Here
Want to advertise here? Get started for as little as $5
Compartment 114
Compartment 114

Stats

329 Views
Added on June 3, 2024
Last Updated on June 11, 2024
Tags: kosta, kecmanovic, luka, lekic, ribnikar, masovno, ubistvo, ninela, radicevic, andrija, cikic

Author

Srpske Novine
Srpske Novine

Belgrade, Europe, Serbia



About
Najnovije vesti, fotografije i video snimci iz Srbije i sveta. Politika, biznis, sport, pop i kultura, muzika, zabava, hi tech, IT, život i stil, još mnogobrojnih tema! SRPSKE NOVINE more..

Writing