Lampi cu LED pentru unghii false. Detalii importante.

Lampi cu LED pentru unghii false. Detalii importante.

A Story by Simion
"

Există diferite modalități de a îmbunătăți aspectul unghiilor dvs. îngrijite.

"

Lămpile cu unghii LED utilizează cea mai recentă tehnologie pentru a vă asigura că vopseaua de pe unghiile dvs. îngrijite rămâne proaspătă la prima dată. Pentru ca vopseaua unghiilor să dureze mai mult, puteți obține kituri de unghii cu gel care sunt ușor disponibile pe piață. Aplicați un strat generos de gel de unghii și apoi folosiți lampa LED cu gel pentru a vă asigura că vopseaua arată netedă și uniformă.

 

După aplicarea kiturilor de unghii cu gel, trebuie să expuneți degetele la lampa cu gel LED. Durata expunerii depinde de gelul pe care îl utilizați. Acest proces integrează gelul pe vopseaua unghiilor și ajută să ofere un aspect mai neted unghiilor tale. Aceste dispozitive folosesc într-o anumită măsură căldura. Aceste lămpi cu unghii LED utilizează cea mai recentă tehnologie pentru a vă asigura că vopseaua de unghii este coerentă până la baza unghiei. Aceste lămpi vă vor oferi rezultate mult mai bune în comparație cu înlocuitorii acesteia, precum lămpile cu infraroșu și cu ultraviolete. Asigurați-vă că respectați instrucțiunile de utilizare a mașinii. Câteva sesiuni de practică îți vor spori încrederea în utilizarea acestui dispozitiv.

 

Avantajele lămpilor cu LED pentru unghii

 

De lungă durată: în comparație cu lampa UV, lămpile cu LED sunt mult mai durabile. Pot fi costisitoare în comparație cu cele anterioare, dar acestea sunt mai mari decât în ​​termeni de productivitate. O lampă Led normală durează de obicei aproximativ 35000 până la 40000 ore, ceea ce echivalează cu aproape cinci ani.

 

Ecologic: un avantaj major al acestui dispozitiv de înfrumusețare este faptul că este extrem de ecologic. Lungimea de undă a benzii înguste asigură consumul mai puțin de energie.

 

Sigur de utilizat: Acest dispozitiv nu produce niciun fel de căldură. Prin urmare, nu există nici o teamă de a vă arde degetele sau de a încreți pielea din cauza expunerii excesive.

 

Mai puțin timp pentru a finaliza operațiunea: kit unghii gel pe care îl utilizați joacă un rol important pentru a determina timpul de întărire. De obicei, durează doar 30 până la 90 de secunde pentru rezultatul final. Lămpile cu LED sunt mai bune decât UV

 

Sănătatea umană: razele UV au efecte nocive asupra sănătății umane și sunt, de asemenea, o cauză potențială pentru deteriorarea celulelor pielii. Pe de altă parte, lumina LED este aproape vizibilă. Lampa de unghii LED este cea mai potrivită dacă le folosești frecvent pentru unghiile tale, deoarece previne cancerul de piele. Timp: lampa cu unghii LED are un timp de întărire mai mare decât UV.

Lămpile cu unghii Led sunt compacte și ușor de depozitat. Nu sunt complicate de utilizat și de obținut rezultate cu un interval de timp foarte scurt.

© 2021 Simion


Share This
Email
Facebook
Twitter
Request Read Request
Add to Library My Library
Subscribe Subscribe


Stats

24 Views
Added on May 11, 2020
Last Updated on December 29, 2021