Güllerin Savaşı 22.Bölüm Fragmanı

Güllerin Savaşı 22.Bölüm Fragmanı

A Story by Dirilisertugrulizle.com
"

Güllerin Savaşı 22.Bölüm Fragmanı izle

"
Kanal D ekranlarının Gül yüzlü Güllerin Savaşı izleyicilerine merhaba! Güllerin Savaşı 22.Bölüm Fragmanı başlıklı tanıtım yazımıza hoşgeldiniz. Bu yazıda fuzuliherif.com üzerinden Güllerin Savaşı 22.Bölüm Fragmanı izle için aradığınız sonucu paylaşacağız. Güllerin Savaşı 22.Bölüm Fragmanı Yayınlandı haberini aldıktan hemen sonra fragmanları sitemizde güncelliyoruz ve yayınlanan fragmanı ekliyoruz. Eğer yayınlanmadıysa son yayınlanan fragmanı yayınlıyoruz. 

Yepyeni bir konuyla daha karşınızdayız. Güllerin Savaşı dizisi, sık paylaştığımız fragmanlardan birisi haline geldi. Her hafta düzenli olarak bu dizinin fragmanlarını paylaşmaya devam ediyoruz. Hatta sık paylaştığımız dizi fragmanlarına kategori oluşturmaya bile başladık. Güllerin Savaşı gibi, her hafta düzenli olarak Karadayı dizisinin fragmanlarını da paylaşıyoruz. Karadayı Fragmanı izle kategorisi altında fragmanlara kolayca ulaşmanızı sağladık. Bunu Güllerin Savaşı dizisi için de yapmayı planlıyoruz.Güllerin Savaşı 22.Bölüm Fragmanı gibi, diğer tüm bölümlerin fragmanlarına kolayca ulaşabileceksiniz. Bu projemiz de en kısa sürede gerçekleşecek.

En çok takip ettiğiniz dizi fragmanlarından birisi olan, belki de ilk sırada gelen Güllerin Savaşı dizisi, sizler tarafından oldukça beğeniliyor. Henüz 22.Bölüm'ün oynanmasına karşın oldukça yüksek bir izleyici kitlesine ulaşan dizi, neredeyse hedefine ulaştı diyebiliririz.

Zaten Kanal D ekranlarında yayınlanan dizilerin ne kadar çok beğenildiğini, diğer dizilere bakarakta anlayabiliyoruz. Dizilerinin yayınlandığı gün neredeyse ilk sırayı hiç kimseye vermeyen diziler, oldukça başarılı bir grafik çiziyor. Güllerin Savaşı da öyle. Cumartesi günleri yayınlanan ve izleyicileri ekrana kilitleyen dizi, reytinglerde her zaman 1.sırayı korumayı başarıyor.

© 2014 Dirilisertugrulizle.com


Author's Note

Dirilisertugrulizle.com
Güllerin Savaşı 22.Bölüm Fragmanı 'nda Gülru sizce ne yapmaya çalışıyor?

My Review

Would you like to review this Story?
Login | Register




Share This
Email
Facebook
Twitter
Request Read Request
Add to Library My Library
Subscribe Subscribe


Stats

200 Views
Added on November 10, 2014
Last Updated on November 10, 2014
Tags: Güllerin Savaşı 22.Bölüm Fr, izle

Author

Dirilisertugrulizle.com
Dirilisertugrulizle.com

izmir, Turkey



About
Diriliş Ertuğrul izle Diriliş Ertuğrul Son Bölüm izle Diriliş Ertuğrul Dizisi more..

Writing