Kopen Accu Compaq Presario CQ71

Kopen Accu Compaq Presario CQ71

A Story by donghai
"

Kopen Accu Compaq Presario CQ71

"

Budget gaming notebooks worden steeds populairder dankzij GPU's zoals de Nvidia GeForce GTX 1050, en Asus heeft besloten om hun hoed te gooien in de begroting ring met de GL553VD. De notebook packs bescheiden hardware in een goed gebouwde chassis met een aantal leuke extra's, maar zijn deze factoren de moeite waard de extra kosten?
Asus is geen onbekende voor het geven van de consument opties; hun merk ROG is dik met een notebook modellen die bijna elke denkbare manier kan worden geconfigureerd. De Strix lijn is doorgaans hun hoogste echelon, bol van de notebooks zwaaiend met de laatste specificaties en biedt een uitstekende bouwkwaliteit. We hebben gekeken naar Asus '17,3-inch aanbod in het verleden - de GL752 , GL702 en GL753 elk bieden verschillende niveaus voor gamers op verschillende budgetten. Voor degenen die een meer draagbare machine voorkeur, omvat de Strix lijn ook een aantal 15,6-inch modellen ook. Vandaag kijken we naar de GL553VD.

De GL553VD is zeker gericht op prijsbewuste gamers. Gewapend met een Nvidia GeForce GTX 1050 , zal de GL553VD niet bieden dezelfde gaming prestaties als het grotere broers, de GL502VM en GL502VS . Het zal ook niet breken de bank. Terwijl de meer krachtige 15,6-inch modellen komen op meer dan $ 1500 USD, onze review model verkoopt meestal voor ongeveer $ 1100 USD. Zelfs bij de lagere prijs, maar de GL553VD heeft nog steeds het grootste deel van de finesses te vinden in duurdere lagen, waaronder een solide bouw en een volledig RGB-toetsenbord.

Dus wat krijg je in de laagste specced ROG notebook? De GL553VD sport een Intel Core i7-7700HQ , een Nvidia GeForce GTX 1050 , uitstekende bouw, een dvd-station, een RGB-toetsenbord met achtergrondverlichting, en voldoende I / O. De prijs en specs plaats het vierkant in concurrentie met andere budget gaming notebooks, namelijk de MSI GL62M (GTX 1050), de Acer Aspire VX5-591G (GTX 1050Ti), en de Dell Inspiron 15 7000 7567 (GTX 1050Ti). We zullen ook vergelijken met de HP Omen 15-ax007ng (i7-6700HQ, GTX 965m), zoals notebooks met de laatste generatie Nvidia GeForce GPU's nu kan gevonden worden tegen zeer lage prijzen.
Een kenmerk van de Asus Strix lijn is de bouwkwaliteit en de GL553VD is geen uitzondering. De top buitenkant van het deksel is bedekt met een zwart geborsteld aluminium afwerking versierd met een fel oranje ROG logo dat oplicht wanneer het scherm is ingeschakeld. De inrichting is subtiel in vergelijking met eerdere Asus gaming laptops, maar zal zeker opvallen. De aluminium deksel een vingerafdruk magneet; oliën en vlekken zijn goed zichtbaar en vereisen enige inspanning af te vegen. Het deksel is gevoelig voor torsie en draaien met enige moeite, en er is een zwakke plek in het midden, waar het deksel kan worden gebogen met een bepaalde "pop." Over het algemeen, het deksel eruit ziet en voelt geweldig. Het kan worden geopend met één hand (hoewel de onderste chassis enigszins kunnen tillen). 


Accu Compaq Presario CQ70 http://www.koopaccu.com/compaq-presario-cq70.html .


Elke andere oppervlak van de notebook is zwart plastic. Echter, er zijn geen gaten of naden en bouwen de bouw is nog steeds top notch. Het toetsenbord dek doet verstoren, maar alleen onder hoge bedragen van druk. Het dek heeft ook een glossy-faux geborsteld metaal styling die mooi uitziet, maar trekt vingerafdrukken gemakkelijk. Het onderste paneel is stevig en zal niet helemaal krom.

Over het geheel genomen is het onderstel zeer goed gebouwd, vooral in vergelijking met de concurrentie in deze prijsklasse. Het maakt niet uit hoe hard we geduwd, er waren geen kraakt. Het apparaat voelde stevig, stabiel en aangenaam om te gebruiken.
De Asus GL553VD is vergelijkbaar in grootte met andere 15,6-inch gaming notebooks. Verschillen in grootte en gewicht zijn minimaal. De HP Omen is iets dunner en merkbaar lichter, maar mist een optische drive. In feite is de GL553 de enige notebook in deze vergelijking een optische schijf, die belangrijk zijn voor sommige gebruikers zou kunnen hebben. Desondanks Asus kon de inrichting vrij eenvoudig op 2,5 kg, waarbij de GL553 draagbare blijft houden.
Connectiviteit is redelijk voor een 15.6 "gaming notebook. Aan de linkerkant zijn een gigabit LAN-poort, een HDMI-poort, twee USB 3.0 Type-A-poorten, een USB 3.1-type C-poort, en een combo 3,5 mm audio jack. De Type- C is slechts Gen 1, wat betekent dat het ontbreekt Thunderbolt 3 support;. als zodanig, externe grafische oplossingen en andere randapparatuur die een hoge bandbreedte vereisen niet volledig zal worden ondersteund De rechterzijde is bescheidener, sportieve slechts een enkele USB 2.0-poort De rest. van de rechterkant wordt in beslag genomen door de DVD-RW drive, die steeds een zeldzaamheid in de moderne gaming notebooks. de SD-kaartsleuf bevindt zich aan de voorkant en kan moeilijk te zien zijn. Kaarten zal flush zitten met het chassis bij het invoegen.

De algemene lay-out is lastig. Om plaats te maken voor de massale vent aan de linkerkant en de optische drive aan de rechterkant te maken, wordt alle andere I / O geschoven naar de voorkant van de notebook. Hoewel dit niet hinderlijk aan de linkerkant, de positionering van de USB-poort aan de rechterkant is frustrerend. Het is duidelijk dat Asus plaatste een USB 2.0-poort aan de rechterkant voor gebruikers om aan te sluiten op een externe muis, maar tenzij de muis is draadloos, het koord zal stelletje omhoog en in de weg. Gebruikers die kiezen voor een bedrade muis Misschien wilt u de route van de kabel rond naar de andere kant om dingen schoner te houden.
De SD-kaartlezer is snel. Met behulp van onze Toshiba Exceria Pro SDXC 64 GB UHS-II Reference Card, de GL553 transfers beelden op een gemiddelde van 61,32 MB / s. Alleen de HP Omen sneller. In onze AS SSD sequentiële leestest, de GL553 raakt het midden van zijn categorie op 91,72 MB / s. Dit is ongeveer drie keer sneller dan zijn moderne concurrenten en zal meer dan voldoende zijn voor de overdracht van bestanden.
Draadloze communicatie is een andere sterke kant. De 2x2 draadloze kaart in de GL553 kan verzenden met een snelheid van 434 Mbit / s hit en snelheden van 661 MB / s ontvangen. Dit zijn grote resultaten die de GL553 plaatsen op het boveneinde voor draadloze communicatie. Gamers die online spelen via WiFi zal geen problemen met laadtijden en vertraging hebben, op voorwaarde dat hun internet-verbindingen zijn snel genoeg.

Draadloze verbindingen zijn solide. In onze tijd het testen van de GL553, hebben we nog nooit meegemaakt een daling van signaal wanneer aangesloten op WiFi. Gebruikers die willen dat de absolute snelste en meest betrouwbare verbindingen kunnen ook de gigabit LAN-poort gebruiken.
Onderhoud is vrij eenvoudig. Terwijl er een ets aan het bodempaneel dat lijkt een onderhoudsluik zijn, is puur esthetisch. Om de interne onderdelen, moeten gebruikers 11 schroeven, waarvan er één verborgen onder een rubber stop in het midden van het bodempaneel te verwijderen. Zodra de schroeven zijn verwijderd, gebruik dan een kleine plastic hulpmiddel (zoals een spudger) om voorzichtig wig het onderste paneel. De beste plek om dit te doen is op de uitlaatopening of naar de voorzijde van de kant met de optische aandrijving. Wat licht nieuwsgierige zal los van de plastic clips, en het onderste paneel moet gemakkelijk af komen. 


Accu Compaq Presario CQ61 http://www.koopaccu.com/compaq-presario-cq61.html .


Eenmaal binnen, zullen de gebruikers volledige toegang tot alle componenten. De harde schijf, RAM en optische drive kunnen allemaal gemakkelijk worden vervangen. De batterij kan worden vervangen, maar het wat meer werk vereist. De CPU en GPU echter gesoldeerd op het moederbord.

Er is een lege sleuf voor een M.2 SSD. De GL553 kan M.2 SSD's accepteren draait op de veel snellere NVMe standaard. Onze unit wordt geleverd met een 16 GB DDR4 SODIMM, waardoor er ruimte voor een ander. Gebruikers kunt tot 32 GB aan RAM totaal.
Asus biedt 12 maanden garantie op de GL553 en een 30-dagen Zero Bright Dot garantie op het display. Volledige informatie over de garantie kan worden gevonden hier .
Het toetsenbord is uitstekend. De chiclet toetsen zijn ruim en goed gespreid. De numerieke toetsen aan de rechterkant zijn een beetje smal, maar nog steeds bruikbaar. Pijltjestoetsen zijn ook de juiste grootte en enigszins gecompenseerd, waardoor ze gemakkelijk te vinden. De ruimte bar is ook stevig in. Het dek kan worden vervormd onder directe druk maar blijft stevig bij het typen.

Met een royale 2,5 mm van reizen en heldere feedback, het toetsenbord biedt een superieure type-ervaring. De toetsaanslag is erg diep vergelijking met andere gaming notebooks, die typisch een toetsaanslag afstand van ongeveer 2 mm. De belangrijkste daling is niet gedefinieerd en een tikkeltje sponzig, maar toetsen zijn stevig en goed te voelen. De toetsen zijn in wezen stil, straalt een lage dreun alleen onder harde typen. Touch typisten zal grondig genieten van het typen op dit toetsenbord.

Een leuk element is de opname van RGB-verlichting in het toetsenbord dek. Er zijn vier zones die onafhankelijk kunnen worden ingesteld op meer dan 16 miljoen kleuren. Gebruikers kunnen ook de kleuren statische of puls op een vast tarief te zijn. Er zijn drie stadia van de achtergrondverlichting; de helderste kan zelfs buiten te zien, terwijl de zwakste is gemakkelijk op de ogen en nuttig in het donker instellingen.

Over het algemeen, het toetsenbord biedt een niveau van excellentie niet typisch gezien in deze prijsklasse. De customization opties die beschikbaar zijn via Asus 'Aura Core software is een fantastische bonus.

Het touchpad is voldoende. Tracking is soepel en nauwkeurig, en links en rechts klikken worden perfect geregistreerd. Beide knoppen zijn geïntegreerd in de touchpad en zijn gescheiden door slechts een gedrukte lijn, die kan het een beetje moeilijk om onderscheid te maken tussen een rechter en de linker muisknop. Het touchpad zelf klinkt hol als geklikt en mist definitie. Klikken voelen zich ook plakkerig en papperig, en feedback is matig. De gladde plastic afwerking voelt een beetje goedkoop en gemakkelijk trekt vingerafdrukken en oliën. 


Accu Compaq Presario CQ71 http://www.koopaccu.com/compaq-presario-cq71.html .


De 1080p IPS scherm is helder en vrij helder. De GL553 is een duidelijke winnaar in vergelijking met de concurrentie. Terwijl de Asus notebook heeft langzamer scherm keer dan de anderen (met name de TN-paneel vinden op de Inspiron 15 7000 ), is het ver overtreft zijn rivalen in de nauwkeurigheid van kleur en contrast. Uitstekende zwartniveaus en een goede dekking van zowel de AdobeRGB en sRGB-kleurengamma's ronden de aangename display. Media, games en content zien er allemaal fantastisch uit op de GL553.

© 2017 donghai


My Review

Would you like to review this Story?
Login | Register




Share This
Email
Facebook
Twitter
Request Read Request
Add to Library My Library
Subscribe Subscribe


Stats

57 Views
Added on March 23, 2017
Last Updated on March 23, 2017
Tags: accu, cq71