nieuwe Accu voor Dell Latitude E6400

nieuwe Accu voor Dell Latitude E6400

A Story by donghai

 Alle grote fabrikanten bieden apparaten in de concurrerende mainstream converteerbare segment. Acer wil klanten met de Acer Spin 5. trekken Hoe werkt het 360-graden converteerbare uit te voeren?

Acer lanceerde twee nieuwe series met mobiele pc's op de IFA van vorig jaar. De aanduiding "Swift" wordt alleen gedragen door dunne Ultrabooks, terwijl de apparaten met de toevoeging "Spin" zijn cabrio's met 360 graden scharnieren.

We hebben al het topmodel van de serie, de beoordeeld Acer Spin 7 . Onze test-eenheid van vandaag is de reguliere versie Spin 5, die wordt geplaatst in een zeer competitieve segment van de notebook markt. Geschikte rivalen zijn de HP Pavilion X360 , de Dell Inspiron 3000 of Lenovo Yoga 510-14IKB . Net als bij de Spin 5, de entry-level SKU's zijn verkrijgbaar voor prijzen tussen de 500 en 600 Euro (~ $ 529 en ~ $ 634). Ons testmodel is de entry-level SKU van de Spin 5.
Onopvallende opkomt als je probeert om het ontwerp van de Acer Spin te beschrijven met één woord. Het gehele chassis is donkergrijs, alleen de zilveren Acer logo's, evenals de blauwe Fn beletteringen van de sleutels opvallen een beetje.

Acer maakt gebruik van een combinatie van verschillende materialen: Het oppervlak van het deksel is gemaakt van geborsteld aluminium, dat is cool om aan te raken. De rest van de behuizing is gemaakt van kunststof, met uitzondering van het beeldscherm frame, dat is gemaakt van glas. De plastic op de handpalm rust is gestructureerd (gestreept) en enigszins ruw, terwijl de onderkant van de basis is veel ruwer en laat een vrij goedkoop beeld vergeleken met de rest van het systeem.

U kunt zowel het deksel en de basis met enige kracht draaien, maar het is nog steeds goed voor deze prijsklasse. Anders, de stabiliteit is goed, en alleen de polssteunen kunnen worden vervormd in het centrum met enige druk. Zelfs lichte druk op het deksel invloed op het beeld. We kunnen de bouwkwaliteit niet bekritiseren; er zijn geen ongelijke gaten of uitstekende randen. 


Accu Dell Latitude E6410 http://www.koopaccu.com/dell-latitude-e6410.html .


De twee scharnieren staan ​​een maximale openingshoek van 360 graden, zodat u het scherm terug kunt vouwen en het systeem gebruiken als een tablet. De scharnieren zwart plastic zakken, die niet te opdringerig, maar ze lijken niet zo geavanceerd als metalen deksels zou zijn. Ze zijn stabiel, althans grotendeels. Er is enige stuiteren als er trillingen, die ook gebeurt er als je het touchscreen in de laptop-modus te gebruiken. Dit is echter heel normaal voor dit soort van converteerbare; alleen aanzienlijk duurder 360 graden cabrio beter in dit opzicht.
Alle rivalen zijn in principe op een lijn in termen van gewicht; meten wij 1,7 kg voor de Spin 5. De duurdere broer Spin 7 anderzijds merkbaar lichter in 1,3 kg. Alle vergelijking apparaten hebben ook een soortgelijke voetafdruk, slechts de Lenovo Yoga 510 met 14-inch scherm is iets groter dan de 13,3-inch modellen. De Acer Spin 7 is tevens de dunste toestel door nogal een marge.
De haven lay-out is ideaal voor gebruikers die een externe muis te gebruiken met hun rechterhand: Alle relevante poorten bevinden zich aan de linkerkant, alleen de kleine en rond stekker voor de stroom adapter is aan de rechter achterzijde. Echter, linkshandigen niet tot wanhoop, omdat alle poorten zitten naar achteren. Ze zijn ook vrij dicht bij elkaar, dus het kan lastig zijn als je wilt alle poorten gebruiken op hetzelfde moment.

USB Type-C is een port we missen, omdat het de Spin 5 mooie toekomst in dit opzicht zou maken. De HDMI-poort is ook de enige video-uitgang en het aantal resoluties die u kunt gebruiken op een externe monitor wordt beperkt. Je moet een apparaat met DisplayPort te krijgen (of DisplayPort via USB Type-C), wanneer u een externe 4K scherm.
Acer implementeert een WLAN-module van Qualcomm, meer bepaald de Atheros QCA9377 module. Het is een 1x1 ac Wi-Fi-kaart die zeer goed in de praktijk werkt. Het is ongeveer op gelijke voet met de Intel 3165 (ook 1x1 ac) in de benchmarks. Een 2x2 kaart zoals de Intel 7265 is op een ander prestatieniveau, maar de Atheros Wi-Fi oplossing moet nog steeds voldoende voor veel gebruikers. De Spin 5 is niet uitgerust met een Ethernet-poort.

De webcam in het scherm raam presteert op een typisch niveau voor een goedkope of zelfs duurder laptop - de ontwikkeling lijkt te hebben stilgestaan ​​in dit opzicht. Het monster beeld kan nauwelijks zien de gouden kleur van de metalen behuizing, en het beeld ziet er uitgewassen en bleek. De geïntegreerde microfoons zijn beter; ze stemmen duidelijk en zonder vervormingen te nemen.
Acer bevat geen noemenswaardige accessoires. De Spin 5 is niet uitgerust met een docking poort, ofwel, dus er zijn geen overeenkomstige accessoires; je zal moeten USB 3.0 docking stations gebruiken in plaats.

Veel systemen voor privé-gebruikers zijn vaak niet erg onderhoudsvriendelijk, en de Acer Spin 5 is geen uitzondering. De geïntegreerde batterij kan worden vervangen, kunt u de M.2-SSD (2280) te upgraden of het reinigen van de ventilator, en je kunt de één RAM-module te upgraden. Het geheugen is verborgen onder de metalen kap naast de ventilator (zie foto).


 Accu Dell Latitude E6510 http://www.koopaccu.com/dell-latitude-e6510.html .


Echter, moet je tot op de bodem te verwijderen voor toegang tot de componenten. Het is niet alleen verzekerd door 13 schroeven, maar ook door kleine plastic clips die gemakkelijk kan breken als je te veel kracht te gebruiken. Onervaren gebruikers moeten voorzichtig zijn.
De laptop wordt geleverd met een twee-jaar Pickup & Return service standaard, dus je hoeft niet om de laptop te sturen naar de fabrikant in garantie gevallen. Acer biedt geen uitbreiding van de garantie of een uitgebreide dienst scope (zoals een on-site service).
De verlichte 6-rij chiclet-toetsenbord van het monster is een beetje smaller in vergelijking met een standaard input. Je kunt dit zien als je kijkt naar de sleutels tussen de pijltjestoetsen en de spatiebalk, bijvoorbeeld. Er zijn gewoonlijk drie toetsen daartussen, maar de Spin 5 slechts twee. De overige lay-out is een beetje geperst op sommige punten ook, met inbegrip van de kleine pijltjestoetsen die ongemakkelijk te gebruiken. De linker Shift-toets is ook kleiner en er nauwelijks afstand naar de aangrenzende toets. Al deze veranderingen kunnen leiden tot vervelende typefouten, vooral als je gewend bent aan standaard-en kleinbedrijf toetsenborden. Het zou moeten werken na een kleine leerperiode hoewel, ondanks de wijzigingen in de layout.

De type-ervaring van de enigszins ruw sleutels is vrij fris, die ook wordt versterkt door het mooie ondiepe reizen sleutel. Er zijn betere ingangen voor frequente schrijvers, met name toetsenborden van zakelijke notebooks. Het is zeker niet onbruikbaar en toetsenborden zijn altijd een kwestie van smaak als goed, maar we denken dat langer sleutel reizen zou de ervaring verbeteren. Het drukpunt is ook een beetje papperig.
Het touchpad van de Acer Spin 5 voldoende formaat. Het is gemaakt van kunststof en heeft een glad oppervlak met goede glij-mogelijkheden, hoewel glas touchpads zijn een beetje beter in dit opzicht. Acer maakt gebruik van een touchpad die overeenkomt met de Precision Touchpad standaard van Microsoft. De reactiesnelheid is bijna op gelijke voet met touchscreens; dingen zoals multi-touch en scrollen met twee vingers werk feilloos. Hier kunnen we een verandering in de Windows-wereld te zien, en de dagen van onbevredigende touchpads moet een ding van het verleden dankzij de verdeling van Precision Touchpads zijn.

De muisvervanger van Acer is een zogenaamde ClickPad, zodat de muisknoppen niet specifiek maar zijn opgenomen in de ondergrond plaats. Een oplossing met speciale knoppen zou beter zijn, maar het ClickPad is niet slecht. Het mechanisme voor een ruimtelijke en stevig feedback en de ClickPad niet kletteren, die vaak een probleem minder dure systemen.

Omdat de Spin 5 is een cabriolet, is het uiteraard uitgerust met een 10-punts touchscreen. Het werkt echt goed en zelfs ingangen naar de randen worden uitgevoerd zonder enige problemen. 


Accu Dell Latitude E6400  http://www.koopaccu.com/dell-latitude-e6400.html .


Het 13,3-inch scherm heeft een resolutie van 1920x1080 pixels (Full HD), die gemiddeld in dit segment. De rivalen ook gebruik maken van FHD-schermen, met inbegrip van de duurdere broer Acer Spin 7 . De LC-scherm met de aanduiding B133HAB01.0 is gebaseerd op de AHVA technologie, die AUO tegenhanger van IPS. Net als bij alle moderne LCD's, is het uitgerust met een LED-backlight. Acer heeft geen alternatief scherm te bieden, noch met hogere of lagere resoluties. Alle SKU van de Spin 5 een glanzend scherm, die een gevolg is van het kunststofglas oppervlak van het touchscreen.

© 2017 donghai


My Review

Would you like to review this Story?
Login | Register




Share This
Email
Facebook
Twitter
Request Read Request
Add to Library My Library
Subscribe Subscribe


Stats

65 Views
Added on March 12, 2017
Last Updated on March 12, 2017
Tags: accu, e6400