Laptop Batterij voor Asus A32-N56

Laptop Batterij voor Asus A32-N56

A Story by donghai
"

Laptop Batterij voor Asus A32-N56

"

Met de Flip ZenBook UX360UAK, Asus levert een stijlvolle en slanke 13,3-inch converteerbare Dat kan bogen op met een uitstekende levensduur van de batterij. De configuratie est Goed: SSD, IPS-scherm, toetsenbord met achtergrondverlichting. Het fluiten ventilator is een ergernis. Deze fout shoulds niet voor in 1000-Euro ($ 1061) apparaat.
Asus 'ZenBook Flip UX360UAK is het zustermodel van de identieke gebouwd ZenBook flip UX360UA Dat We testten een tijdje geleden. Het nieuwe model is een Kaby Lake principe upgraden. ECHTER, verbeteringen-have beens aussi in --Andere gebieden. Rivalen van de apparaten zijn ZenBook zoals Acer Spin 5 SP513-51 , Lenovo's Yoga 910-13IKB , Dell XPS 13-9365 en HP Spectre X360 13 .

Omdat de UX360UA en de UX360UAK identiques zijn, zullen we niet in detail treden over de behuizing, configuratie, het toetsenbord en speakers. De bijbehorende informatie is te vinden in de herziening van de Flip ZenBook UX360UA .
De grootste zwakte van de Skylake model dat we getest een paar maanden geleden was ict scharnieren. Ze waren te zwak om het deksel in iedere positie te houden. Gesloten deksel onder een openingshoek van 45 graden. Dit aussi gebeurde bij een openingshoek van 135 graden: het deksel gedaald tot het oppervlak. Dit is niet meer het geval met onze huidige review-exemplaar. De scharnieren-hebben-getrokken Merkbaar strakkere en laat dus bedoeld voor alle vormen van gebruik.
De ZenBook Niet-have a serviceluik. De bodemplaat moet worden verwijderd voor toegang tot de ingewanden. Dit vereist het loslaten van alle (Torx) schroeven aan de onderzijde van het apparaat. Positief: geen extra schroeven zijn verborgen achter de rubberen stop. De bodemplaat kan dan worden verwijderd. Echter, de Wi-Fi-antennes zijn aan de binnenkant van de bodemplaat en de lade en connect moederbord met draden.
De ZenBook is uitgerust met een 13,3-inch touchscreen, dat: heeft een native resolutie van 1920x1080 pixels. De helderheid (349,7 cd / m�™) en het contrast (1269: 1) zijn overtuigend. Helaas, het scherm vertoont PWM flikkeren bij een frequentie van 50 Hz in helderheid van 50% en lager. Dit kan leiden tot hoofdpijn en / of oogproblemen, zelfs bij gebruikers die niet gevoelig zijn voor het licht. 


Accu Asus A32-N56 http://www.koopaccu.com/asus-a32-n56.html .


Onze review-exemplaar is uitgerust met een anti-glare screen protector jaar. Eigenlijk biedt het een zeer zichtbare verbetering ten opzichte van glossy schermen.
HAS Asus heeft kleurprofiel af fabriek voorgeladen. Bijgevolg is de kleurweergave is beter dan L'Autre vergelijkbare toestellen in de staat van de levering. De DeltaE 2000 kleurafwijking is 5,26. Een tarief van minder dan 3 zou wenselijk zijn. Het scherm wordt niet een blauwachtige gehouden vertonen.
Asus ZenBook de IS uitgerust met een kijkhoek IPS-paneel Stabiel. ZO, het scherm is leesbaar vanuit elke positie. helderheid en het contrast van het scherm zou staan ​​voor gebruik buitenshuis. Echter, het scherm glanzend oppervlak van blijkt een probleem te zijn in veel vakken, met name in fel zonlicht, ondanks de anti-glare protector. De ZenBook geplaatst moet worden dat zo reflecties worden voorkomen.
Met de Flip ZenBook UX360UAK, Asus: heeft een 13,3-inch convertible in icts lineup. De processor geïnstalleerd Kaby Lake heeft genoeg rekenkracht voor toepassingen, zelfs buiten het kantoor en internet. Onze review-exemplaar wordt verkocht voor iets minder dan 1 000 euro (~ $ 1061). Andere configuraties en kleuren zijn beschikbaar.
Intel's Core i5-7200U (Kaby Lake) dual-core processor is in de ZenBook. Het is een energie-efficiënte ULV model met een TDP van 15 watt. De processor klokken op een basis snelheid van 2,5 GHz, qui peut être Boosted tot 3,1 GHz (beide cores) via Turbo. Turbo wordt gebruikt in Zowel AC en batterij-modus.
De prestaties van het systeem heeft geen reden tot klagen geven. De sterke en snelle SSD processor zorgen voor een soepel draaiend systeem. De zeer goede PCMark score 8 Bevestigt de subjectieve indruk. Een werkgeheugen die actief is in dual-channel mode rondt dit af. De ZenBook ziet er indrukwekkend in de meeste rechtshandhaving velden. Het verhogen van de voorstelling is niet haalbaar als Asus alle opties heeft uitgeput.
Een solid-state drive door Micron is geïnstalleerd als het systeem rijden. Het is een M.2 model met een totale capaciteit van 256 GB. GB 210 kan worden gebruikt. De rest van de opslagcapaciteit is verdeeld in het Windows-systeem en een recovery-partitie. De SSD's overdrachtssnelheden zijn goed.
Intel HD Graphics 620 GPU is verantwoordelijk voor de video-uitgang. Het ondersteunt DirectX 12 en klokken op tot 1000 MHz. De 3DMark 2011 benchmark-scores zijn op een normaal niveau voor deze GPU. De voordelen inrichting van het werkgeheugen die actief is in dual-channel mode hier.
Een flink aantal games kunnen worden afgespeeld op de ZenBook. ECHTER, bedoelen we vooral games met lage hardware-eisen. Lage resoluties en kwaliteitsinstellingen laag zijn meestal nodig voor aussi scriptie games. Prestatiegerichte hits, zoals 'Mafia 3 "nooit speelbaar. 


Accu Asus A32-K72 http://www.koopaccu.com/asus-a32-k72.html .


fan van de ZenBook is inactief vaak bij stationair toerental en stilte heerst. Echter, de ventilator versnelt voor een moment, zelfs onder lichte belasting (het openen van een website). Helaas, het produceert dan een rustige fluitend geluid. De ventilator versnelt een beetje meer tijdens belasting. We hebben Gemeten geluidsniveau van 36 dB (A) in de stress test. Af en toe een elektronische ruis hoorbaar wanneer een oor wordt geplaatst op het apparaat.

Voor het geluid van de ventilator te worden geannuleerd in routinematig gebruik, de ventilator beheer moet handmatig worden aangepast. We gebruiken het gereedschap NoteBook FanControl . Aanpassing van het laat de ventilator snelheden ondersteund laptops. De nieuwste versie (1.5) ondersteunt de ZenBook. Echter, de gebruiker shoulds Wees ervan bewust dat het wordt gebruikt op eigen risico. Schade als gevolg van oververhitting zijn op eigen rekening.
De ZenBook Uitgevoerd onze stress test (Prime95 en FurMark run voor ten minste één uur) op dezelfde manier in Zowel AC en batterij-modus. De processor begon de test op een constante 2.5 GHz en de graphics unit geklokt op 450-750 MHz. de klok van de CPU's werd gereduceerd tot 1,5-1,6 GHz na ongeveer 5 minuten terwijl de GPU versnelde tot 950-1000 MHz. De tarieven veranderde niet in de loop van de test. De laptop Overmatig Niet warmen. 40 graden Celsius (104 graden Fahrenheit ~) Was het slechts marginaal overschreed twee meetpunt Tijdens de stress test.
De laptop heeft geen onregelmatigheden vertonen op het gebied van energieverbruik. We Gemeten heeft een maximale stand-by verbruik van 8,6 watt. De milt klom naar 38,3 watt Tijdens de stress test. Echter, het verbruik snel weer gedaald tot 30,2 watt, omdat de CPU gewurgd. De voeding: heeft een nominaal vermogen van 45 watt.
Onze praktische draadloze test simuleert de belasting die nodig is voor het openen van websites via een script. De "Balanced" profiel is ingeschakeld, energiebesparende functies van de laptop zijn uitgeschakeld, en de helderheid van het scherm is ingesteld op ongeveer 150 cd / m�™. De ZenBook Bereikt een looptijd van 11:42 uur, en overtrof ict Skylake voorganger door een goede 2 uur.
De Skylake model van de ZenBook dat we zwak eerder geteste scharnieren gepresenteerd. Konden de deksel niet vast op een hoek en het gesloten. We kunnen niet zeggen of dit een enkele doos of dat Het was een algemene kwestie. Echter, kunnen we zeggen que la scharnieren van onze huidige review-exemplaar strakker getrokken en laat Bestemd voor alle vormen van gebruik.

Een succes voor de tweede keer rond Asus Levert Grotendeels een fatsoenlijke cabriolet met icts ZenBook UX360UAK. Echter, het apparaat fan gefluit is ongepast.

De geïnstalleerde Core i5-processor uit de Kaby meer heeft generatie meer dan genoeg rekenkracht voor alle gangbare scenario's applicatie. De laptop niet opwarmen Overmatig en loopt meestal rustig, althans zolang stationair draaien. De fan blijkt te zijn, zodra één van de zwakke punten van de ZenBook's als het versnelt. Het produceert een rustige fluitend geluid Dat shoulds niet voorkomen. Een snelle SSD zorgt voor een soepele draaiend systeem. Gebruikers die willen de SSD te vervangen door een hogere capaciteit model-tray moeten het basisstation te verwijderen. Een dienst luik niet aanwezig is. 


Accu Asus A32-K53 http://www.koopaccu.com/asus-a32-k53.html .


De levensduur van de batterij is uitstekend. De ZenBook overtreft de Skylake model in dit verband. Het toetsenbord est goed. Het IPS-paneel wil met een hoge helderheid, hoog contrast en stabiele kijkhoeken en De kleurweergave in de toestand van levering is meer dan behoorlijk. Onze review-exemplaar anti-glare screen protector jaar met cam Dat leidt tot een duidelijke verbetering in vergelijking met glanzende schermen. Het is verrassend Asus Dat Betekent dit geen reclame.

© 2017 donghai


My Review

Would you like to review this Story?
Login | Register




Share This
Email
Facebook
Twitter
Request Read Request
Add to Library My Library
Subscribe Subscribe


Stats

65 Views
Added on February 27, 2017
Last Updated on February 27, 2017
Tags: accu, asus