Accu Voor HP HSTNN-OB60

Accu Voor HP HSTNN-OB60

A Story by donghai
"

Accu Voor HP HSTNN-OB60

"

 De multimedia-apparaat van Dell overtuigt met goede prestaties van het systeem dankzij Kaby Lake en dedicated GPU. Echter, de slechte vertoning kost belangrijke punten. Zullen we weten welk apparaat krijgt de beste scores in de individuele beoordeling secties.

De Dell Inspiron 5000-serie is vooral bedoeld voor particulieren. De multimedia-apparaat combineert de nieuwste generatie Intel-processors met een dedicated AMD grafische kaart in een 15-inch chassis. Dell rekent 549 euro (~ $ 592) voor het basismodel met een Intel Core i5-7200U , maar geen dedicated GPU. De laatste is beschikbaar in de SKU voor 619 euro (~ $ 668), terwijl ons testexemplaar momenteel detailhandel voor 719 euro (~ $ 776). Het is uitgerust met een Intel Core i7-7500U , 8 GB RAM en een 256 GB SSD. De grafische kaart heeft de aanduiding AMD Radeon R7 M445 en is uitgerust met 4 GB GDDR5-geheugen. Het duurste model kost nu 799 euro (~ $ 862). De extra 80 euro (~ $ 86) verdubbelt RAM-geheugen tot 16 GB en is voorzien van een 2 TB harde schijf. De laatste is een conventionele harde schijf, zodat u de prestaties voordeel van de SSD zal verliezen van ons testmodel. Het scherm is een 15,6-inch FHD paneel, en er zijn geen alternatieven.

We hebben besloten alleen aan vergelijking apparaten die zijn uitgerust met een Kaby Lake CPU alsmede specifieke grafische kaarten te gebruiken. Ze zijn ook gelijk geprijsd:
Het geval van de Dell Inspiron 15 5000 5567-1753 wordt voornamelijk gemaakt van plastic en de 15,6-inch apparaat ziet er nogal terughoudend wanneer het deksel gesloten is. De laatste heeft een glanzend, zwart oppervlak in combinatie met een zilveren Dell logo. Dit glanzende oppervlak is zeer gevoelig voor krassen. Vingerafdrukken zijn snel toegankelijk ook, maar ze kunnen gemakkelijk worden verwijderd met een natte doek. De onderkant van de basiseenheid is iets opgeruwd en zorgt voor een goede grip wanneer u de laptop mee te nemen. De bovenkant van de basis is zilver en blijkt een aluminium afwerking voorzien. Echter, het is gemaakt van kunststof als goed, maar dit is niet echt een verrassing gezien de prijs die begint bij 599 euro (~ $ 646). De bouwkwaliteit is goed, maar de torsie weerstand kan beter. We hadden geen problemen onder druk merken, dus de Dell Inspiron 15 5000 5567-1753 is vrijwel op gelijke voet met andere apparaten in deze prijsklasse.

Je moet beide handen om het deksel te openen, maar het stuitert nog steeds een beetje. De twee scharnieren werken goed en houden het scherm op zijn plaats.Er is nog geen onderhoudsluik, zodat de gehele onderste paneel moet worden verwijderd om het inwendige. Let op: Wij raden het gebruik van speciaal gereedschap voor deze procedure. 

 

Accu HP 628419-001 http://www.koopaccu.com/hp-628419-001.html .

 

de website van Dell toont verschillende kleuren voor deze laptop. Naast onze zwarte testexemplaar, de fabrikant heeft ook een blauw, wit en grijs model.
De Dell Inspiron 15 5000 5567-1753 meet 39 x 25,9 centimeter en is 2,3 cm hoog (~ 15,3 x 10,2 x 0,9 inch). De vergelijking toont dat het een iets breder dan de andere voetafdruk 15,6 inch modellen, terwijl de lengte gemiddeld. Ons testmodel tips de weegschaal op 2,3 kg (~ 5.1 lb) en is daarom niet de lichtste laptop, omdat de HP Pavilion 15 weegt slechts 2 kg (~ 4,4 lb), en de Lenovo ThinkPad E470 blijft zelfs onder de 2 kg mark. Dit laatste is een 14-inch apparaat, dus dit is niet een geheel eerlijke vergelijking.
De haven selectie van de Dell Inspiron 15 5000 5567-1753 bevat geen verrassingen bieden. Er zijn drie USB poorten, maar alleen de twee poorten aan de linkerkant de drager 3,0 standaard. Dell heeft geen USB Type-C-aansluiting, dat is jammer implementeren. We denken dat elk modern apparaat moet men tegenwoordig hebben. TV's of externe beeldschermen kan via HDMI worden bevestigd. U kunt twisten over de implementatie van een dvd-station, maar Dell rust de Inspiron 15 5000 5567-1753 met een dvd-brander. Bekabelde netwerken voor stationair bedrijf worden ondersteund door de Gigabit Ethernet-aansluiting.

Wij willen de haven lay-out, maar dit is niet echt een grote uitdaging gezien het lage aantal poorten. De meeste van hen bevinden zich aan de linkerzijde, en de afstand tussen de afzonderlijke havens voldoende.
De kaartlezer bevindt zich aan de voorzijde van de rechterkant. Ongeveer 1/3 van de ingebrachte kaart zal steken van het chassis. Onze prestaties benchmarks zijn ontnuchterend. Net als bij de HP Pavilion 17-x110ng , kunnen de prestaties niet aan onze verwachtingen. We bepalen slechts 23,2 MB / s voor de overdracht van jpg-bestanden in combinatie met onze snelle referentiekaart (Toshiba Exceria Pro SDXC 64 GB UHS-II), en de sequentiële leessnelheid was beperkt tot slechts 27,5 MB / s. Alleen de Lenovo IdeaPad 510-15IKB en de HP Pavilion 17-x110ng presteren nog slechter in dit opzicht. Incidenteel transfers vanaf geheugenkaarten zal wel goed, maar we raden aan een externe USB 3.0-oplossing als u vaak de overdracht van grote hoeveelheden data.
De Dell Inspiron 15 5000 5567-1753 ondersteunt zowel bedrade en draadloze netwerken. De WLAN module wordt geleverd door Intel, heeft de aanduiding Dual Band Wireless-AC 3165 en ondersteunt Bluetooth 4.2. We bepaalden overdrachtsnelheden van 350 Mbps (ontvangen) en 319 Mbps (stuur), respectievelijk in onze gestandaardiseerde WLAN-test. Dit is voldoende voor een snelle en betrouwbare werking. Echter, is ons testmodel duidelijk geslagen door de ThinkPad E470.

Dell ook geïmplementeerd een Ethernet-aansluiting naast de HDMI-poort als u liever bedraad netwerk communicatie. De RJ45-connector ondersteunt Gigabit snelheden, en we hadden geen problemen tijdens ons verslagperiode opmerken.

 

 Accu HP HSTNN-OB60 http://www.koopaccu.com/hp-hstnn-ob60.html .


De lijst van beveiligingskenmerken bevestigt dat ons testmodel is een multimedia-apparaat. Gebruikers krijgen alleen een slot voor een Noble veiligheidsslot evenals een Trusted Platform Module 2.0 (TPM). Er is ook de software van McAfee LiveSafe met een abonnement van 12 maanden.

De box bevat alleen de laptop en de stroomadapter naast de gebruikelijke ondersteuning en service manuals. Een CD met drivers zou zijn geweest een leuke toevoeging, maar is helaas niet inbegrepen. Overeenkomstige accessoires zoals de Dell Wireless Mouse of een Dell Prestaties Headset moeten apart worden aangeschaft.

Het onderhoud van de Dell Inspiron 15 5000 5567-1753 is vrij lastig, want er is geen specifiek onderhoud doorgeefluik. Het onderste paneel is vrij goed, zelfs wanneer alle schroeven zijn verwijderd beveiligd. Dit is een gevolg van talrijke omringende plastic clips. U moet de procedure op dit punt zonder de juiste hulpmiddelen niet doorgaan, anders zal je waarschijnlijk het basisstation beschadigen. Zodra het paneel is zorgvuldig opgeheven, krijgt u toegang tot de onderdelen te krijgen. Upgrades worden beperkt tot RAM, omdat er een vrij SODIMM slot. Het is ook mogelijk om de ventilator te reinigen of vervangen van de SSD, hoewel slechts schijven met een hoogte van 7 mm past.
Ons testmodel was geleverd met de 64-bits versie van Windows 10. Dell's support website geeft ook drivers voor Ubuntu 16.04, dus het moet geen probleem om de open source besturingssysteem te gebruiken.

Dell geeft een jaar pick-up & reparatie hardware-ondersteuning standaard, en er zijn geen andere opties wanneer u het apparaat aan te schaffen op de website. Andere winkels bieden soms de notebook met een 24 maanden garantie, en er kunnen ook speciale diensten, afhankelijk van de winkel.

De Dell Inspiron 15 5000 is uitgerust met een volwaardige chiclet-toetsenbord, die zit in een lichte depressie op de bovenkant van de basiseenheid. Dell adverteert met een zeer duurzaam ingang, waarvan 10 miljoen aanslagen tijdens interne testen in geslaagd om een ​​betrouwbare werking te garanderen. De licht opgeruwde toetsen zijn 16 x 16 mm met een afstand van ongeveer drie millimeter. Het typen geluid is onopvallend. De toetsen Num Lock zijn een beetje smaller en je moet wennen aan de richtingstoetsen. We denken dat ze zijn een beetje te smal.

Het drukpunt van de toetsen is enigszins waarneembaar, hoewel een beetje steviger kon betere feedback tijdens het typen. De witte letters is gemakkelijk te lezen en niet te druk te kijken. Er is nog steeds een probleem: Het toetsenbord is niet verlicht, dat is een groot nadeel in donkere omgevingen. 

 

Accu HP HSTNN-LB60 http://www.koopaccu.com/hp-hstnn-lb60.html .

 

U vindt de grote touchpad merken wanneer u het deksel opent voor de eerste keer. Wij meten 10,5 x 8 cm (~ 4,1 x 3,2 inch) voor de muisvervanger, welke knoppen is geïntegreerd in het onderste gedeelte. Slechts een kleine zwarte streep scheidt de linker en rechter knop. De fabrikant deed hetzelfde interne tests met één miljoen kliks hier om een ​​duurzaam product te garanderen. Het oppervlak is licht opgeruwd, maar dit belet niet dat een snelle en nauwkeurige cursorbewegingen. Zelfs vochtige vingers waren geen probleem, en het pad is gevoelig omhoog in de perifere gebieden. Dit is niet vanzelfsprekend, omdat veel ClickPads problemen naar de randen.

© 2017 donghai


My Review

Would you like to review this Story?
Login | Register




Share This
Email
Facebook
Twitter
Request Read Request
Add to Library My Library
Subscribe Subscribe


Stats

61 Views
Added on February 7, 2017
Last Updated on February 7, 2017
Tags: Accu Voor HP HSTNN-OB60