Vervangende laptop Accu Dell J1KND

Vervangende laptop Accu Dell J1KND

A Story by donghai
"

Vervangende laptop Accu Dell J1KND http://www.koopaccu.com/dell-j1knd.html

"

 Asus heeft vernieuwd zijn draagbare GL502VM serie met Kaby Lake en ... niet veel anders. Verwacht geen tastbare voordelen in gaming prestaties of zelfs levensduur van de batterij uit dit Xotic PC SKU.

Asus en vele andere fabrikanten hebben stilletjes updaten van hun respectieve gaming notebook serie uit Skylake naar Kaby Lake nu dat de mobiele HQ serie processors officieel onthuld. Een van de eerste vernieuwde eenheden te maken naar ons voor het testen is de GL502VM met de Core i7-7700HQ. We publiceerden op de vorige GL502VM SKU met de Skylake i7-6700HQ iets meer dan een maand geleden en we raden het controleren van de pagina voor meer info omdat dit Kaby Lake SKU deelt hetzelfde chassis en functies.

De mainstream Asus GL502 / GL702 serie zit boven het budget-vriendelijk GL552 / GL752 serie en is de kleinere en lichtere optie in vergelijking met de Asus 'kroon G752 / G701 serie. De mainstream gaming notebook categorie vallen niet nu dat Pascal 1060p60 heeft gemaakt gaming een realiteit op dunnere ontwerpen zoals de GL502VM worden onderschat. Houd in gedachten dat er grote verschillen zijn in het chassis grootte en gewicht bij het vergelijken van de GL502VM de GL502VS vergelijkbaar met de verschillen in grootte tussen de Asus G752VT en G752VY .

Onze test-eenheid Kaby Lake GL502VM komt rechtstreeks uit reseller Xotic PC die vaak sleutelt met bepaalde instellingen en andere software. Zo, onze prestaties resultaten en metingen hieronder niet helemaal overeen met een voorraad Asus Strix GL502VM model.
Case kwaliteit is uitstekend ondanks dit model niet behoren tot Asus 'vlaggenschip G75x serie. Oppervlakken geen haperingen en zowel de structuur aluminium polssteunen en kunststof bodem voelt stijf en van hoge kwaliteit. Niettemin worden bepaalde gebieden buigen gemakkelijker dan de G75x serie inbegrip van de centra van het toetsenbord en de buitenste kap, maar het kromtrekken is gelukkig niet groot genoeg geen probleem vormen. De scharnieren zijn voldoende om te voorkomen dat balanceert tijdens het typen aan hun maximaal ondersteunde hoek van ongeveer 130 graden. 

 

Accu Dell R795X  http://www.koopaccu.com/dell-r795x.html .

 

Er zijn geen onbedoelde openingen tussen materialen op onze specifieke test-eenheid. De binnenste plastic rand rond het scherm, echter niet perfect zitten tegen de buitenranden van het scherm. Dit is vrij gering en zeker niet zo merkbaar als op onze recente GT72 testexemplaar. Buiten dat, is er weinig te klagen over de bouw van de GL502VM.
De GL502VM is een volledige 6 mm dunner dan de GL502VS behoud van dezelfde lengte en breedte en zelfs aansluitmogelijkheden. De MSI GS63VR serie is nog dunner en lichter als gebruikers willen een meer draagbare oplossing zonder in te boeten kern specificaties. In termen van grootte en het gewicht, de GL502VM zit comfortabel tussen de superdunne categorie en de "standaard" dik categorie bestaat uit notebooks, zoals de Acer Predator 15 en MSI GL62 .
Er is een gezonde aantal beschikbare poorten van zijn dual video-out opties, 3x USB 3.0 en USB Type-C ondersteunen snelheden tot 10 Gbps. De HDMI-poort lijkt niet naar versie 2.0, dus inheemse 4K uitgang moet worden gedaan via de mini-DisplayPort zijn. Thunderbolt 3 wordt niet ondersteund op de GL502 serie terwijl ultradunne gaming notebooks van concurrerende fabrikanten, zoals de GS63VR of Razer Blade Pro hebben Thunderbolt 3 standaard.

De geïntegreerde SD kaartlezer biedt een gemiddelde doorvoersnelheid van ongeveer 80 MB / s met onze Toshiba Exceria Pro UHS-II-test kaart. Overbrengen 1 GB ter waarde van beelden van de kaart op het bureaublad zal ongeveer 13 seconden duren. De kaartlezer zelf wordt niet veerbelast en de ingebrachte kaart zal nog uitsteken door meer dan de helft van zijn lengte.
Inbegrepen extra's buiten de stroomadapter zijn een kabelbinder en garantiekaart. Een dragende koker zou een goede aanvulling vergelijkbaar met wat Asus biedt gratis bij nieuwe Zenbook aankopen zijn geweest.

In tegenstelling tot de G752 of G701 series, onderhoud op de GL502 is veel gemakkelijker. Het bodempaneel komt met slechts een kruiskopschroevendraaier de schroeven 10 aan de randen en hoeken te verwijderen. Gebruikers hebben gemakkelijk toegang tot de DDR4 SODIMM-slot, koelsysteem, WLAN module, twee bergingen baaien, en de interne 64 Wh batterij te hebben.

De standaard één jaar beperkte garantie geldt vanaf de fabrikant. Reseller Xotic PC zal ook betrekking hebben op defecte eenheden voor het eerste jaar met opties om uit te breiden tot drie jaar. Gebruikers moeten hun aankopen met de fabrikant om te profiteren van de garantie opties te registreren.
Het toetsenbord is vergelijkbaar met wat de GL502VS biedt zowel gevoel en inrichting met toetsaanslag van 1,6 mm. Feedback is voldoende als niet een tikkeltje aan de zachte kant met minimale gekletter. Vergeleken met de SteelSeries toetsenbord op de MSI G serie vinden we de Asus sleutels spongier en minder stevig. Bovendien is de donkerrode lettertype niet goed contrasteren met de zwarte toetsen en de belettering kan dus moeilijk zijn om te zien of de achtergrondverlichting is uitgeschakeld.

 

Accu Dell J1KND http://www.koopaccu.com/dell-j1knd.html  .


Het touchpad (10,5 x 7,25 cm) is betrouwbaar voor eenvoudige cursorbesturing en multi-touch gebaren. In tegenstelling tot wat we ervaren op de GL502VS, de trackpad oppervlak van onze GL502VM testeenheid is net zo reageert rond de randen en hoeken zoals het is in de richting van het centrum. Zijn glijdende eigenschappen, echter nog steeds minder dan ideaal als kleinere en nauwkeuriger cursor bewegingen zijn minder glad en zou resulteren vaak in vinger glijdt.

De geïntegreerde muis toetsen zijn ondiep in reizen met relatief zachte auditieve feedback wanneer ingedrukt. Het invoeren van een klik vereist meer kracht dan gemiddeld, dus klikken meerdere keren achter elkaar kan snel vermoeiend geworden.
Weergaveopties voor de GL502 omvatten 4K UHD (3840 x 2160) en standaard FHD (1920 x 1080). Er zijn nog geen 120 Hz / 5 ms configuraties zoals op bepaalde MSI en Aorus modellen voor vloeiendere weergave gaming. De LG Philips LP156WF6-SPB6 paneel in gebruik op onze Asus testeenheid is vergelijkbaar met wat de gebruikers kunnen vinden op de Acer Predator 15 of de Zenbook UX510UW. Zijn ~ 1000: 1 contrast ratio en ~ 300-nit helderheid niveaus zijn op een lijn met wat de gebruikers kunnen verwachten van andere gaming notebooks in deze prijsklasse ook. Subjectief, het scherm is schoon met zeer weinig korreligheid die vaak pest non-glossy displays.

Er is gering ongelijk backlight bleeding op de twee rechtse hoeken van onze test-eenheid, zoals weergegeven in onze afbeelding hieronder. Dit is grotendeels onmerkbaar tijdens het browsen of gaming.

Kleurengamma is ongeveer 55 procent en 85 procent van de AdobeRGB en sRGB-normen, respectievelijk. Dit is beter dan de meeste budget TN panelen en eethuizen vergelijkbaar met het scherm op de Acer Predator 15. Interessant is dat Asus adverteert 100 procent sRGB en 98 procent AdobeRGB dekking met de GL502, maar dit is zeker niet wat onze eigen metingen tonen op de FHD SKU. Sommige fabrikanten zoals MSI of Razer aanbieding geldt sRGB dekking die overeenkomen met onze eigen bevindingen beter beroep op digitale kunstenaars en ontwerpers in aanvulling op gamers.
Verdere weergave metingen met een X-Rite spectrofotometer onthullen goede kleuren en grijswaarden out of the box. Een kalibratie verbetert zowel met een vlakkere RGB evenwicht en een schoner grijstinten DeltaE distributie. Kleuren uitgegroeid tot de verzadiging niveau te wijten aan gebrekkige sRGB dekking steeds minder nauwkeurig de hoger.

Buiten het zicht is gemiddeld op een bewolkte of donkere dag als gevolg van de brede kijkhoeken van het paneel IPS en de fatsoenlijke 300-nit backlight. Brighter omgevingslicht of direct zonlicht zal wassen kleuren en maakt tekst en beelden op het scherm moeilijk te zien. Bekijk ook ver buiten hoek zal alleen kleine variaties in contrast en de schijnbare helderheid te zien. 

 

Accu Dell PT6V8 http://www.koopaccu.com/dell-pt6v8.html .


De i7-7700HQ vervangt de i7-6700HQ en i7-5700HQ die zijn beide zeer vaak gevonden op high-end gaming notebooks. De CPU en GPU GTX 1060 worden gesoldeerd op het moederbord en niet uitbreidbaar, dus SKU opties zijn beperkter vooral in vergelijking met barebone-systemen. SKU met veel krachtiger GTX 1070, echter ook op de GL502 serie hoewel wat grotere GL502VY vormfactor.

© 2017 donghai


My Review

Would you like to review this Story?
Login | Register




Share This
Email
Facebook
Twitter
Request Read Request
Add to Library My Library
Subscribe Subscribe


Stats

64 Views
Added on January 28, 2017
Last Updated on January 28, 2017