Koop Accu Asus X72J

Koop Accu Asus X72J

A Story by donghai
"

Koop Accu Asus X72J http://www.koopaccu.com/asus-x72j.html

"

 Asus 'ZenFone 3 Max is bedoeld om indruk te maken met zijn hoge-capaciteit accu en voldoen aan alle runtime-junkies. Ze zullen echter moeten compromissen te maken in andere aspecten zoals onze test shows.

Zelfs goedkope smartphones zou nu ook over te brengen een aantal premium-range gevoel. Aangezien dit niet kan worden overal om logische redenen geïmplementeerd, is de fabrikanten concentreren op individuele aspecten zoals een goede camera's, hoge prestaties en lange levensduur van de batterij in het geval onze review sample, Asus 'ZenFone 3 Max ZC520TL. Het is geprijsd op ongeveer 200 euro (~ $ 210) en heeft een schermdiagonaal van 5,2 inch en een 15,6-watt uur batterij, dat is heel indrukwekkend. De voormalige Asus 'ZenFone Max was een 5,5-inch handset, waardoor het opnemen van een nog grotere batterij.

LG heeft ook gespecialiseerd in betaalbare apparaten, die elk één opvallend kenmerk in de X-serie. LG's X Macht is de handset met de grootste accu hier. Samsung Galaxy J5 , Huawei Y6 II Compact en Honor's 5C zijn ook in dezelfde prijsklasse, maar ze hebben een "standaard" capaciteit van de batterij.
Vergeleken met de omvangrijker voorganger, de ZenFone 3 Max is nu veel slanker en op een hoogte van 8,55 millimeter (~ 0,3 in), niet langer onderscheidt zich van de massa's van de mid-range smartphones. LG's X Macht is nog slanker, ook al is uitgerust met een even grote batterij. Het gewicht van 148 gram (~ 5,2 ml) is ook verminderd met meer dan 50 gram (~ 1,8 ml) in vergelijking met de voorganger. Zelfs als de ZenFone Max was een 5,5-inch apparaat, het gewichtsverlies is indrukwekkend.

De behuizing is van metaal, en het glas dat lichtjes gebogen aan de randen behandelt de voorzijde. Het ontwerp is rond en ergonomisch, maar het niet te onderscheiden van andere mid-range smartphones. De kleuren zijn ook de traditionele: Zilver met een witte voorkant, donker grijs met een zwart front of volledig goud.

De druk op de voorzijde enigszins gezien in de vloeibare kristallen, maar de mantel is zeer stijf en kan alleen worden verdraaid. De antenne strepen op de achterzijde worden neergelaten in de behuizing en de resulterende randen zijn duidelijk, maar niet onaangenaam. Transitions kan ook worden gevoeld tussen het glas en de metalen ring op de voorkant, en ze konden nogal ruwe voelen. Over het algemeen is de kwaliteit indruk is iets boven categorie standaard; alleen de metalen behuizing onderscheidt onze review-exemplaar van vele even geprijsde apparaten.
3 GB RAM en 32 GB aan opslagcapaciteit zijn redelijk en de vergelijking apparaten kunnen niet concurreren met dat. Zij hebben er slechts 2 GB RAM-geheugen en 16 van de opslag aan te bieden. De enorme batterij kan ook worden gebruikt als een mobiele power bank, kunnen apparaten ie vrienden 'worden opgeladen, bijvoorbeeld. het delen van gegevens met externe opslagapparaten is gewoon mogelijk. 

 

Accu Asus X71SL http://www.koopaccu.com/asus-x71sl.html .

 

Twee SIM-kaarten worden ondersteund, maar de gebruiker moet ofwel een tweede SIM-kaart of een micro-SD-kaart kiezen. Een FM-radio is ook geïnstalleerd.
We hebben een systeem-update tijdens onze test. Echter, de Android-versie bleef op 6,0. De security patches zijn van augustus, die heel oud is. Asus heeft aangepast uiterlijk van de gebruikersinterface met zijn ZenUI 3.0. Het systeem ziet er ronder, kleurrijker en heeft grotere knoppen. De wijzigingen zijn voornamelijk op het oppervlak. Het systeemgeheugen is vergrendeld en Android kan alleen na het invoeren van de juiste PIN worden geladen.

Asus biedt geanimeerde widgets voor het slot scherm. De smartphone kan worden aangepast met thema's en een overlay die het mogelijk maakt het optimaliseren van de prestaties of het zoeken naar informatie met betrekking tot het spel, terwijl het spelen. Sommige apps voor fotobewerking zijn ook voorgeladen. Kortom, dit had kunnen worden weggelaten sinds overeenkomstige, meestal gratis apps zijn ook te vinden in de Play Store.
De ZenFone 3 Max ondersteunt LTE Kat.4 en wordt geleverd met vier bands in zowel de GSM- en UMTS-netwerken, evenals zeven bands in de LTE-netwerk. Dit is heel indrukwekkend, aangezien de meeste concurrenten bieden minder. Echter, het verbinden van de smartphone op een netwerk buiten Europa kon krijgen moeilijk. De receptie in een stedelijk gebied via de goed ontwikkelde netwerk van Vodafone was goed, en we meestal hadden minstens 3/4 van het signaal binnenshuis.

De gebruiker zal moeten tevreden zijn met de 802.11 b / g / n Wi-Fi-standaard. Bijgevolg browsen in de 5 GHz-netwerk is niet mogelijk. Gebruikers die beschikken over een snelle 802.11ac netwerk thuis zal niet in staat zijn om het ook niet te gebruiken. De gegevens worden overgebracht met snelheden die normaal voor een 802.11n apparaat zijn, maar zou ook mogelijk te zijn geweest hier.
De GPS / GLONASS-module kon ons niet binnenshuis te houden, maar we werden snel gevestigd met een nauwkeurigheid van 3 meter (~ 10 voet) buitenshuis.

We nemen Asus 'ZenFone 3 Max naast Garmin Edge 500 professionele navigatiesysteem, speciaal ontwikkeld voor fietsers, op een fietstocht. De professioneel apparaat had een slechte dag in de kruising gebied; we aanzienlijk nauwkeuriger gegevensroute vanaf het systeem. De ZenFone opgenomen onze route vrij nauwkeurig. Sommige dropouts opgetreden bij het oversteken van de brug, maar de ZenFone getraceerd de route relatief nauwkeurig anders. Aldus kan het zeker worden aanbevolen voor niet-professionele navigatie.
Asus heeft herontworpen de telefoon app, maar het werkt nog steeds heel erg als standaard app van Google. Het toetsenbord wordt geopend wanneer de app wordt gestart, worden de onlangs opgeroepen en inkomende telefoonnummers weergegeven aan de top. Contacten, favorieten, en groepen kunnen worden geraadpleegd via tabs, en nummers kunnen gemakkelijk worden geblokkeerd.

De oproep kwaliteit is aanvaardbaar. De oortelefoon zendt de stem van de contactpersoon heel duidelijk, maar niet overdreven luid. Aan de andere kant, spraak-transmissie van de microfoon is nogal blikkerig. Het contact klonk enigszins gedempt via hands-free mode, en de microfoon doorgegeven nog meer lawaai aan het contact. Over het algemeen is het mogelijk om relatief begrijpelijke gesprekken met behulp van Asus 'ZenFone 3 Max te maken, maar de gesprekskwaliteit zal geen prijzen winnen.
Asus 'ZenFone 3 Max is precies op categorie gemiddeld met een 13-megapixel camera aan de achterzijde en 5-megapixels aan de voorkant. Er is niets veranderd ten opzichte van de voorganger, althans in termen van het aantal megapixels. Het daadwerkelijk is afgeslankt: De laser autofocus en dubbele LED-flitser in de voorganger zijn hier weggelaten.

 

Accu Asus X75V http://www.koopaccu.com/asus-x75v.html .

 

We testten de naar achteren gerichte camera op een middag wandeling. Omdat de zon was al onder, het scenario was heel veeleisend. De primaire camera in Asus 'ZenFone 3 Max overtuigt nauwelijks hier: Nauwelijks contouren zijn zichtbaar in donkere gebieden, kleurvlakken kijken vlekkerig, en de foto is over het algemeen relatief wazig. De camera in de Samsung Galaxy S7 presenteert zijn veel hogere kwaliteit hier. Nauwelijks contouren in donkere gebieden zijn zichtbaar in zeer hoog contrast foto's, zoals onze kaarslicht proefopnamen. Ten minste de vlammen niet overbelicht. De kleuren, echter, kijk hier veel te koud.

De naar achteren gerichte camera neemt video's op maximaal 1080p met 30 frames per seconde. De kwaliteit is hier goed. De belichting past zich zeer snel, en de met de hand auto-focus, dat is ook snel, helpt bij het fotograferen van objecten in de omgeving los te laten. De kleurweergave is goed en de beeldscherpte goed is.

De front-facing camera maakt degelijke foto's op een maximum van 5 megapixels. De dynamiek kan een beetje hoger in donkere gebieden en een lichte kleur ruis is ook zichtbaar. Echter, de front-facing camera is over het algemeen bevredigend.

Kies een scène en navigeren binnen het eerste beeld. Met een klik verandert de zoom stap. Een klik op de ingezoomde afbeelding opent het origineel in een nieuw venster. De eerste afbeelding toont de geschaalde foto van het testapparaat.
De primaire camera in Asus 'ZenFone 3 Max produceert fatsoenlijke foto's die relatief scherpe onder gedefinieerde lichtomstandigheden in het testlab zijn. De vage randen van tekst worden opgemerkt op een rode achtergrond, maar dan is de randen te scherp op een groene achtergrond. De foto's hier ook kijken vrij donker.

Een blik op de kleurenkaart bevestigt dit ook. Velen kleurtinten zijn te donker en gele tinten zijn te licht ten opzichte van de referentie-kleurruimte.
In aanvulling op de voeding en de USB-kabel, een USB OTG-adapter die, bijvoorbeeld, maakt het aansluiten van een ander apparaat via USB op te laden of het aansluiten van een extern opslagapparaat, is te vinden in de doos van de Asus 'ZenFone 3 Max. Een SIM hulpmiddel voor de ruimte is ook opgenomen.

Enkele algemene accessoires voor Zenphones staan vermeld op de website van Asus ' , maar product-specifieke accessoires zijn alleen beschikbaar voor de premium modellen. De ZenFone 3 Max is helaas niet één van hen.
De ZenUI toetsenbord ontwikkeld door Asus wordt ingesteld. Persoonlijk, we willen de meer fundamentele GBoard door Google met minder dubbele opdrachten en grotere toetsen. Echter, het moet eerst worden gedownload van Google Play Store. Asus preloads alleen haar eigen toetsenbord app. Maar het maakt het ook mogelijk snel typen en biedt vele invoermodi.

 

Accu Asus X72J http://www.koopaccu.com/asus-x72j.html .

 

De vingerafdrukscanner is gelegen aan de achterzijde. Het maakt het mogelijk snel ontsluiten van de smartphone en het kan worden gebruikt voor het wakker worden de smartphone uit stand-by. De sensor kan ook worden gebruikt voor het nemen van foto's, de lancering van de camera of het aanvaarden van gesprekken.

© 2017 donghai


My Review

Would you like to review this Story?
Login | Register




Share This
Email
Facebook
Twitter
Request Read Request
Add to Library My Library
Subscribe Subscribe


Stats

51 Views
Added on January 23, 2017
Last Updated on January 23, 2017
Tags: accu, x72j