Accu voor HP COMPAQ nx7400

Accu voor HP COMPAQ nx7400

A Story by donghai
"

Accu voor HP COMPAQ nx7400 http://www.koopaccu.com/hp-compaq-nx7400.html

"

MSI's GT72VR 7RE is een krachtige 17,3-inch gaming notebook dat moderne games vlot handgrepen op de mat Full HD-scherm. De nieuwe Kaby Lake quad-core laat ook een goede eerste indruk. Positief: Het geluid ontwikkeling is vrij ingetogen, ondanks de krachtige hardware.
De MSI GT72VR 7RE is de bijgewerkte versie van de GT72VR 6RE we al beoordeeld. De grootste verandering is de nieuwe Kaby Lake processor, terwijl de broer of zus is uitgerust met een Skylake model. Rivals voor de MSI-systeem zijn laptops zoals de Gigabyte P57X v6 , de HP Omen 17 , en de Asus GL702VM .

De twee GT72VR modellen maken gebruik van dezelfde constructie, dus we zullen niet voor de secties Case, Input Devices, en de luidsprekers in dit artikel. De bijbehorende informatie is beschikbaar in onze review van de MSI GT72VR 6RE .
De matte 17,3-inch scherm van de GT72VR heeft een native resolutie van 1920x1080 pixels. De luminantie van 277 neten is aanvaardbaar, maar het is nauwelijks indrukwekkend. Althans het contrast is goed (1107: 1). Positief: We kunnen niet bepalen PWM flikkeren op elk helderheidsniveau.

MSI maakt gebruik van een panel dat Nvidia's G-Sync-technologie, die de weergave refresh rates van het display en de GPU dynamisch aanpast ondersteunt. Dit wordt verondersteld een vloeiend beeld te waarborgen, zonder lijn verschuift, vooral als je games te spelen.
De kleurnauwkeurigheid af fabriek is gemiddeld op zijn best. Wij kunnen een DeltaE-2000 kleurafwijking van 9.65 te meten (streefwaarde DeltaE ,en we kunnen een blauwe cast merken. Deze situatie kan worden verbeterd door kalibratie. We zagen een druppel op 2,19 voor de kleuren en een evenwichtiger grijstinten presentatie. De blauwe cast is ook verdwenen. Gebruikers van de GT72VR kunt onze kleurprofiel gekoppeld in de doos te gebruiken om de kleuren te verbeteren. Het paneel van Chi Mei beslaat de gehele sRGB-kleurengamma, en de AdobeRGB verwijzing ten minste 75% gedekt.
MSI rust de GT72VR met een TN-paneel, zodat de kijkhoek stabiliteit is beperkt. De situatie is hier veel beter in vergelijking met de meeste TN panelen, hoewel het niet kan concurreren met een IPS scherm. U kunt de GT72VR buiten gebruiken wanneer de zon is niet te fel.
MSI's GT72VR 7RE is een 17,3-inch gaming notebook en het systeem kan omgaan met alle moderne games. Ons testmodel wordt verondersteld om de detailhandel voor 2300 euro (~ $ 2449), maar we konden geen andere SKU's niet vinden van dit schrijven.
De GT72VR wordt geleverd met een gloednieuwe quad-core processor uit de Kaby Lake generatie met de benaming Core i7-7700HQ . De naam geeft al hebben we te maken met de directe opvolger van de Core i7-6700HQ (Skylake) hier. Beide CPU een TDP van 45 watt en alleen de verschillende klokken. De 7700HQ heeft een basis frequentie van 2,8 GHz en kan 3,4 GHz (vier kernen), 3.6 (twee kernen), en 3,8 GHz (één core) via Turbo Boost bereiken. Dit betekent dat het nieuwe model is tussen de 200-300 MHz sneller dan het vorige model, en we zien het ook in de benchmarks, waar de Kaby Lake is een beetje sneller. De technische specificaties tussen Skylake en Kaby Lake zijn anders zeer vergelijkbaar, dus het voordeel is slechts een gevolg van hogere klokken, en niet bouwkundige verbeteringen. De Turbo kan worden gebruikt zowel op netstroom en ,


 Accu HP COMPAQ nx7400 http://www.koopaccu.com/hp-compaq-nx7400.html .


Het is niet verwonderlijk dat de persoonlijke prestaties indruk van de GT72VR is zeer goed: de combinatie van een krachtige processor en een snelle Solid State Disk zorgt voor een soepele en responsieve systeem. Onze indruk wordt ondersteund door de uitstekende scores in de PCMark benchmarks. MSI laptop is meer dan voldoende geschikt voor alle scenario-games, foto en video-editing. Het is mogelijk om de prestaties te verhogen wat door een tweede RAM module, zodat het geheugen zou zijn bij een dual-kanaalconfiguratie.
Het besturingssysteem van de GT72VR wordt opgeslagen op een Solid State Disk van Kingston. Het is een M.2-SSD (2280) met een capaciteit van 256 GB, en u kunt ongeveer 200 GB te gebruiken voor uw eigen toepassingen of bestanden. De rest wordt bezet door de Windows-installatie. De transfer rates van de SSD zijn redelijk in het algemeen voor een SATA-III-model. Veel sneller (en duurder) PCIe / NVMe modellen zijn optioneel.

Moderne video games vereisen veel bergruimte, zijn zo veel gaming notebooks uitgerust met een extra harde schijf naast de SDD om meer capaciteit te bieden. Dit is ook het geval voor de GT72VR, waarbij MSI is voorzien van een 1 TB-model (7200 rpm). De herstelpartitie van het systeem wordt ook opgeslagen op de HDD.
De geïntegreerde GPU ( HD Graphics 630 ) van het systeem wordt uitgeschakeld, zodat de gebruikelijke schakelbare grafische technologie wordt ook uitgeschakeld. De dedicated Nvidia GeForce GTX 1070 wordt daarom lopen de hele tijd. moderne Pascal chip van Nvidia is de tweede snelste GPU nu met ondersteuning voor DirectX 12 en de kern snelheden tot 1900 MHz. Dit laatste kan niet de hele tijd gehandhaafd. We bepaalden een gemiddelde klok van rond de 1600 MHz tijdens onze tests. De GPU is ook uitgerust met 8 GB GDDR5 videogeheugen en de benchmark resultaten zijn in het verwachte bereik voor dit model.
De CPU / GPU combinatie van de MSI notebook geen problemen met de Full HD-scherm te hebben. Alle geteste games draaien soepel in de moedertaal FHD resolutie en hoge tot maximale details. Veel titels kunnen ook in 4K worden genoten wanneer u een bijbehorende scherm te bevestigen.
De laptop is relatief rustig tijdens stationair draaien, ondanks de krachtige hardware. De ventilatoren draaien alle tijd en produceren een constante geruis, dat ook langdurig kan worden getolereerd. We konden af ​​en toe een pulserende niet merken tijdens het stationair draaien, ook niet. De fans zal uiteraard luider wanneer u de gaming-systeem te testen. We gemeten 44 dB (A) tijdens onze stress test, terwijl je tijdens het gamen kunt verwachten rond de 37 dB (A) (35-40 dB (A)). De fans zullen langzaam verhogen hun toerentallen onder belasting. Al met al is de GT72VR is wat rustiger dan zijn Skylake voorganger . 
Onze stress test (Prime95 en FurMark gedurende ten minste één uur) brengt iets andere resultaten op netspanning en op batterijen werkt. De processor is geklokt op 3,4 GHz op lichtnet en de GPU klok varieert tussen 1250-1350 MHz, terwijl we 2,5-2,9 GHz voor de CPU en rond 1443 MHz kan zien voor de GPU op de ,


 Accu HP MU06 http://www.koopaccu.com/hp-mu06.html .


De temperatuurontwikkeling van het systeem is matig gezien de hardware. Slechts één vlek geeft meer dan 50 ° C (122 ° F), maar de temperatuurverdeling van de GT72VR verschilt een beetje van de vorige Skylake model . De laatste bereikte hoge temperaturen onder de ventilator uitlaten, terwijl de warmte wordt meer verdeeld over de Kaby Lake GT72VR. De stresstest is een extreme scenario en niet representatief voor de praktijk. Het chassis temperaturen lager in alledaagse situaties.
MSI gedeactiveerd de geïntegreerde GPU ( HD Graphics 630 ), zodat het stationair verbruik van de GT72VR is hoger dan het zou kunnen zijn. Een vergelijking met de Gigabyte P57X v6 (met schakelbare graphics) toont duidelijk de verschillen. We kunnen meten tot 184 watt tijdens onze stress test - genoeg hoofdruimte voor de 230-watt adapter. De Skylake voorganger verbruikt ongeveer 20 watt meer tijdens de stress test.
Er zijn geen verschillen tussen de Skylake en Kaby Lake model van de GT72VR in termen van batterijduur. Onze huidige testmodel duurt 03:50 uur in onze WLAN-test (voorganger: 03:44 h). We maken gebruik van een script dat de belasting simuleert wanneer u surfen op het web, terwijl het energieplan dat is ingesteld op "Balanced", de energiebesparende functies worden uitgeschakeld, en de luminantie is ingesteld op ongeveer 150 nits. De video looptijd van de MSI is vergelijkbaar op 03:48 uur. We spelen een lus van de korte film Big Buck Bunny (H.264, 1920x1080 pixels) met uitgeschakelde draadloze modules en energiebesparende functies, terwijl de helderheid wordt opnieuw ingesteld op ongeveer 150 nits.
De krachtige hardware van de GT72VR 7RE alle moderne games in de eigen Full HD-resolutie met een hoog spelen tot maximaal details. Nvidia's G-Sync-technologie zorgt voor een soepele presentatie over de 120 Hz display. De nieuwe Core i7-7700HQ quad-core processor uit de Kaby Lake generatie laat een goede indruk achter. Het is iets sneller dan zijn voorganger ( Core i7-6700HQ ), die wordt ondersteund door de benchmark scores. Echter, de verbeteringen zijn niet groot.

Een snelle SATA-III SSD zorgt voor een responsieve systeem, en het kan zelfs worden vervangen door een nog snellere PCIe / NVMe rijden als dat nodig is. De benodigde opslagruimte voor games wordt geleverd met een extra 2,5-inch harde schijf. De 1 TB model kan ook worden vervangen door een nog grotere schijf. Je hoeft alleen het onderste paneel te verwijderen om de schijven, die is helemaal geen probleem te vervangen. 


Accu HP COMPAQ 8510p http://www.koopaccu.com/hp-compaq-8510p.html .


De matte Full HD-scherm heeft een refresh rate van 120 Hz. Het beheert fatsoenlijke luminantie resultaten met een goed contrast. Het is echter niet een IPS scherm met grote kijkhoek, maar overtreft vaak TN panelen in dit opzicht.

© 2017 donghai


My Review

Would you like to review this Story?
Login | Register




Share This
Email
Facebook
Twitter
Request Read Request
Add to Library My Library
Subscribe Subscribe


Stats

56 Views
Added on January 17, 2017
Last Updated on January 17, 2017
Tags: Accu voor HP COMPAQ nx7400