Dell Latitude E6220 Laptop Accu Kopen

Dell Latitude E6220 Laptop Accu Kopen

A Story by donghai
"

Dell Latitude E6220 Laptop Accu Kopen http://www.koopaccu.com/dell-latitude-e6220.html

"

Met de DTEK60, BlackBerry levert een goed uitgeruste Android-smartphone, ondersteund met het bedrijf vermaarde reputatie voor de veiligheid. Maar is het genoeg om het bedrijf te redden?
BlackBerry niet meer smartphones te maken. Of toch niet? We testten de Canadese bedrijf nieuwe topmodel, de DTEK60. Alcatel (een dochteronderneming van de Chinese elektronica-gigant TCL) behandelt nu de werkelijke productie en Blackberry, die meer vorig jaar stilgelegd zijn hardware-ontwerp operaties, ontwikkelt de software en de apparaten verkoopt onder hun merk.

Bijgevolg is de DTEK60 ziet er opvallend anders dan de vorige BlackBerry-modellen, in het bijzonder de prominente spreker ontwerp. BlackBerry kiest stil te uitsluitend op Android-smartphones, die worden geacht bijzonder veilige en liep daardoor groter beroep op zakelijke klanten. Om te eindigen deed, BlackBerry belooft een snelle en frequente beveiligingsupdates voor haar apparaten vrij te geven.

We hebben al het iets kleiner, zwakker uitgerust (en liep dus goedkoper) zustermodel, de DTEK50 getest. mid-tier Dat model bleek een vaste telefoon met een groot aantal beveiligingsfuncties zijn, zelfs als ze soms veroorzaakt compatibiliteitsproblemen. Met betrekking tot de wijze waarop de DTEK60 presteert, zullen we nu uitzoeken.

Ons testmodel detailhandel voor ongeveer 579 euro (~ $ 605). Niet zo duur als de iPhone 7 Plus, maar misschien kan het vergelijkbare prestaties bieden? De OnePlus3 is daarom een ​​interessante optie - minder duur maar rustige elegant aangelegd. Dus Wij beschouwen de Huawei P9 Plus en Samsung Galaxy S7 Edge, evenals de extreem dure Google pixel X als belangrijke concurrenten in dit segment. 


Dell Latitude E6220 Accu http://www.koopaccu.com/dell-latitude-e6220.html .


De BlackBerry DTEK60 snijdt nogal een stijlvolle figuur, en op een magere 165 g is het niet te zwaar in de hand ook niet. Het gewicht en de afmetingen zijn ongeveer gemiddeld voor de 5,5-inch smartphone klasse, en het ontwerp is vrij symmetrisch, met voor en achter glazen panelen daartussen de metalen behuizing. De luidsprekers zijn geplaatst prominent boven en onder de glaspanelen, en zij projecteren audio voorwaarts en achterwaarts. Het ontwerp is ongebruikelijk toch stijlvol, en met zijn afgeronde hoeken van de BlackBerry DTEK60 voelt zich comfortabel in de hand.

Het lichaam van de telefoon is van hoge kwaliteit bouw, lichtjes buigen onder druk. De DTEK is alleen beschikbaar in één stijl - op elegante zwarte omhuld door een donker metallic grijze rand.
Een USB-verbinding C is de fysieke verbinding tussen de BlackBerry DTEK60 en de buitenwereld. Helaas, de interface ondersteunt alleen USB 2.0-overdrachtsnelheden (USB OTG). De 4 GB RAM-geheugen is typisch voor deze prijsklasse, net als de 32 GB flash-opslag, die kan worden uitgebreid door de beschikbare microSD-kaartsleuf. Echter, BlackBerry niet toe dat apps worden opgeslagen op een microSD-kaarten, misschien uit bezorgdheid over de veiligheid. Tip: Het is mogelijk om dit te omzeilen door het formatteren van de microSD-kaart, waarmee de kaart te worden gebruikt als interne opslag. Als een mooi tintje, werkt de telefoon automatisch downloaden van de benodigde driver shoulderstand to-exFAT geformatteerde microSD-kaart worden gebruikt. 
BlackBerry Besloten om Android 6.0, Alles wat niet helemaal de nieuwste versie van de Google mobiele besturingssysteem te gebruiken. De security patches op ons testmodel was Ongeveer een maand oud. De Canadese fabrikant die, uiteraard, een keer een zwaargewicht in de zakelijke smartphone markt, Vandaar de centrale rol speelde veiligheid speelt in alle BlackBerry-apparaten. In de nieuwe DTEK apparaten, wordt deze zekerheid aspect verhoogde meer nog door de gelijknamige "DTEK" applicatie, die in wezen bundelt de inheemse Android beveiligingsfuncties en maakt ze gemakkelijk toegankelijk voor de eindgebruiker.

Echter, is niet zonder problemen: Aan de ene kant is er een lichte prestaties drain, waarschijnlijk als gevolg van de constant lopende systeemscan toepassing, en aan de andere kant is er de neiging om compatibiliteitsproblemen met apps hoefde diepe toegang tot het systeem, zoeken als benchmarks van de telefoon te bekijken. Als synthese apps de toegangsrechten Ze vereisen worden ontkend, dat doen ze dan ook niet starten of crash na opening. Maar over het geheel, de "DTEK" Zeker software kan helpen bij de taak van het houden van een telefoon veilig te vereenvoudigen. Dus er zijn een paar extra beveiligingsmechanismen beschikbaar ,: zoals data-encryptie en de mogelijkheid om het systeem en de boot loader scans inplannen wanneer de telefoon opstart. Verdere details zijn te vinden in onze review van de BlackBerry DTEK50 . 


Dell Latitude E5420 Accu http://www.koopaccu.com/dell-latitude-e5420.html .


Dat is dus waar u kunt lezen over het plan van BlackBerry om een ​​snelle actualisering schema te handhaven om te helpen zorgen voor de veiligheid van de apparaten. De resultaten van deze inspanningen zijn enigszins gemengd , echter de DTEK60 ten minste rende dus veel betrouwbaarder dan is DTEK50 .

BlackBerry dus installeert een aantal productiviteit apps, onderzocht als een task manager, een kalender, hun eigen messenger, en de BlackBerry Hub, waar de e-mails en meldingen uit andere messenger apps, telefoontjes en sms-berichten zijn gebundeld in één interface.
De BlackBerry DTEK60 ondersteunt vier GSM, UMTS vier, en 13 LTE bands. In dit verband ligt het enigszins achter de iPhone 7 Plus, maar Europa ten minste één shouldhave geen problemen met de netwerkverbinding. Download snelheden zijn dan ook niet zo snel als die van de topmodellen in de klas: maximaal 300MB / s shoulderstand ruim voldoende voor de meeste dagelijkse taken. In binnenstedelijke gebieden, mobiele ontvangst op de goed gebouwde Vodafone netwerk dat solide, en zelfs binnenshuis we genoten van bijna vol LTE ontvangst.

De Wi-Fi module ondersteunt 802.11 a / b / g / n / ac en liep dus alle van de meest gebruikelijke normen. Ook de communicatie over de minder gebruikte 5 GHz mogelijk is. nieuwe vlaggenschip BlackBerry heeft zijn grenzen te laten zien in onze gestandaardiseerde data transfer snelheid testen, ver achter de Google pixel XL . Andere vergelijkbare telefoons binnen dezelfde klasse zijn dan ook merkbaar sneller, in het bijzonder met betrekking tot het verzenden van gegevens.

In de praktijk testen, we hadden volledige ontvangst in de buurt van de router, en op een afstand van 10 meter ', door middel van drie muren, we hadden een rustige 3/4 signaalsterkte. Webpagina laden in beide gevallen die snel en responsief. 
Met de hulp van de "GPS Test" app, waren we in staat om de precisie van de locatiediensten van de telefoon te testen. Eerste binnenshuis getest we, waar de BlackBerry-smartphone die alleen in staat zijn om deterministische mij een locatie Als in de buurt van een raam, en dan nog met enige nauwkeurigheid tot 12 meter. In de open outdoors, de nauwkeurigheid toegenomen, na een brief te wachten, tot op vijf meter. 


Dell Latitude E6520 Accu http://www.koopaccu.com/dell-latitude-e6520.html .


We waren in staat om nog completer beeld van de mogelijkheden van de BlackBerry DTEK60 om nadat we de telefoon kreeg een 12 kilometer lange fietstocht langs de Garmin Edge 500, een professionele navigator. Beide inrichtingen hebben in de praktijk hun uitlopers, maar wat snel duidelijk deed het satellietsignaal die vaker opgepikt door Garmin Edge 500 dan in ons testmodel. Echter, voor dagelijks gebruik, shoulderstand nauwkeurigheid van de DTEK60's volstaan. 

© 2016 donghai


My Review

Would you like to review this Story?
Login | Register




Share This
Email
Facebook
Twitter
Request Read Request
Add to Library My Library
Subscribe Subscribe


Stats

56 Views
Added on December 29, 2016
Last Updated on December 29, 2016