HP Pavilion dv6 laptop accu online kopen

HP Pavilion dv6 laptop accu online kopen

A Story by donghai
"

HP Pavilion dv6 laptop accu online kopen http://www.koopaccu.com/hp-pavilion-dv6.html

"

HP's 13,3-inch converteerbare wil met een hoog contrast IPS display en biedt veel kastruimte. De levensduur van de batterij kan beter.De HP Pavilion is een van de 13,3-inch convertibles. De computer wordt aangedreven door een processor van de Kaby Lake generatie, zodat de kleine apparaat verwerkingskracht niet ontbreken.

HP vraagt ​​ongeveer 600 euro voor de converteerbare, dus het moet niet als een verrassing komen dat de zaak voornamelijk is gemaakt van kunststof; zilver plastic, om precies te zijn. Dit geldt voor de achterkant van het deksel en de onderschaal van het basisstation. De bovenkant van de basiseenheid bestaat uit een stuk metaal. Dit is waar een donker antraciet tint werd gebruikt. De polssteun is bovendien bedekt met zilveren strepen. Zoals te verwachten is de batterij vastgesoldeerd. Het paviljoen evenmin een onderhoudsluik hebben. Om toegang te krijgen tot het binnenwerk, moet je om de zaak te openen. Meer daarover later.

We konden geen grote gebreken met de bouwkwaliteit te vinden. De spleet afmetingen correct, er geen scherpe randen. De stabiliteit kan ook niet worden verweten: Het basisstation kan niet worden gebogen en de torsiestijfheid is nog steeds binnen de perken. Dit geldt voor het deksel ook. Bij het uitoefenen van druk op de achterkant, er beeldvervorming, maar slechts enkele plaatsen. Het deksel, die 360 ​​graden gedraaid kan worden, wordt stevig op zijn plaats gehouden door de scharnieren in elke positie die HP voorziet voor de converteerbare. Het openen van de deksel met één hand is mogelijk met een aantal stoten.
De grootte en het gewicht van het paviljoen zijn op gelijke voet met de afmetingen van de meeste concurrenten. De Aspire R13 is enigszins groter, omdat Acer gebruikt een andere vouwmethode voor het display.
Er zijn geen verrassingen als het gaat om de havens. Twee van de drie USB-poorten (type-A) komen met de 3.0-standaard. De laptop heeft geen type C poorten. Er is een HDMI-poort voor het aansluiten van een extern beeldscherm / TV. HP heeft de cabriolet met een ethernet-poort niet uit te rusten. Als u vertrouwen op dat, zult u een geschikte USB-adapter nodig. 

 

Accu HP Pavilion dv6 http://www.koopaccu.com/hp-pavilion-dv6.html .


De ingebouwde SD-kaartlezer is een van de snellere modellen in zijn soort. Bij het kopiëren van grote data blokken, wordt een maximale overdrachtsnelheid van 87,5 MB / s bereikt. De overdracht van beeld 250 JPG-bestanden (elk ongeveer 5 MB) wordt uitgevoerd bij een snelheid van 68,1 MB / s. We testen SD-kaartlezers met een referentiekaart (Toshiba Exceria Pro SDXC 64 GB UHS-II).
De laptop brengt een WLAN-module met een Realtek chip (RTL8723BE). Het ondersteunt de WiFi-standaarden 802.11 / b / g / n, maar niet de snelle AC standaard. De transfer rates meten wij onder optimale omstandigheden (geen andere WLAN-apparaten in de buurt, op korte afstand tussen de notebook en de server-pc) zijn niet bijzonder goed. Ten minste de verbinding tussen de router en de converteerbare was altijd stabiel, zelfs over een verdieping.
De webcam is niet opvallen tussen beschikbare webcams vandaag, noch positief noch negatief. Het model in dit apparaat produceert enigszins wazig, uitgewassen foto's. De maximale resolutie is 1280 x 720 pixels.
De ONDERHOUDSVERANTWOORDELIJKE / upgrade van het paviljoen is niet erg gebruiksvriendelijk. Aangezien de converteerbare geen onderhoudsluik, de zaak moet worden geopend. Aan de onderkant van de laptop, u het eerst op vier openingen met rubberen pluggen in hen (niet gelijmd). Ze moeten worden genomen. Onder de stekkers, er zijn schroeven die u moet verwijderen. In het midden van de onderkant, is er een extra schroef, bedekt door een kleine sticker. Je moet voorzichtig zijn bij het verwijderen van het, omdat de onderkant krassen gemakkelijk. Tenslotte achter rubber strip moet worden afgenomen (wordt gelijmd op het geval). Dit is waar je verder schroeven te verwijderen te vinden.
Nadat alle schroeven te hebben verwijderd, kan de converteerbare weer draaide zich om en de bovenste schelp verwijderd met een platte tool. Maar pas op: De bovenste schaal is aangesloten op het moederbord via twee flatscreen-band kabels. Nu kunt u toegang tot de harde schijf en de BIOS batterij. U krijgt ook een beperkte toegang tot de ventilator. Als je wilde het RAM ugrade, zou je nodig hebt tot het afsluiten van het moederbord.
HP rust de cabriolet met slechts een garantie van een jaar - met inbegrip van pick-up service. Dit is niet genoeg. We verwachten op zijn minst een garantie van twee jaar, waarin veel concurrenten bieden, na alles. De garantieperiode van het paviljoen kan worden uitgebreid tot drie jaar voor ongeveer 80 euro.
De vlakke, licht opgeruwd toetsen van het ingebouwde chiclet keayboard hebben een korte reis en een duidelijk drukpunt. De toetsen zijn voorzien van een zeer aangenaam drukpunt, en het toetsenbord niet geven tijdens het typen. Al met al, het toetsenbord laat een goede indruk en is ook geschikt voor gebruikers die veel typen. HP heeft het toetsenbord niet uit te rusten met een backlight, die zou kunnen hebben afgerond de goede indruk.

 

Accu HP G61 http://www.koopaccu.com/hp-g61.html .

 

De multi-touch staat ClickPad is gevestigd in een ruimte van ongeveer 9,5 x 6,5 cm. Dit is voldoende voor het gebruik van de verschillende bewegingen, die ook afzonderlijk in- en uitgeschakeld worden in het configuratiemenu van het pad. Vingers glijden gemakkelijk op het gladde oppervlak van het pad. De laatste heeft een korte reis en een duidelijk drukpunt.

De capacitieve touchscreen kan 10 gelijktijdige ingang punten te registreren. Hij reageert snel in te voeren en niet voor ons geen problemen.
De Pavilion's 13,3-inch touchscreen display werkt met een native resolutie van 1920 x 1080 pixels. Het levert goed contrast (894: 1) en fatsoenlijke helderheid (263 cd / m�™). Deze waarden zijn prima gezien de prijs bereik van de computer. Op een andere positieve noot: Het display vertoont nooit PWM flikkeren.
Het scherm toont een DeltaE-2000 kleurafwijking van 5,57 in standaardinstellingen. Een waarde onder de 3 moet worden nagestreefd. Het display heeft geen last van een blauwe tint. De kleurweergave kan enigszins worden verbeterd met behulp van het kleurprofiel die wij leveren. Het scherm kan niet de kleurruimten sRGB AdobeRGB en weer te geven. De dekking tarieven zijn 38 procent (AdobeRGB) en 59 procent (sRGB).
HP rust de Pavilion met een IPS-paneel dat stabiele kijkhoeken heeft. Dit betekent dat het beeldscherm leesbaar is vanuit elke positie. De converteerbare buiten kunnen worden gebruikt, als de zon niet schijnt. Anders is het reflecterende oppervlak kan maken met behulp van de laptop moeilijk.
Met de Pavilion, HP levert een cabriolet in de 13,3-inch form factor. Dankzij de Kaby Lake processors gebruikt in de serie, de laptop goed presteert zelfs buiten kantoor en surfen op het web applicaties. Onze review unit kan worden gekocht voor ongeveer 600 euro. Tijdens onze testperiode, slechts één andere model is verkrijgbaar: de Pavilion X360 13-u104ng. Het heeft dezelfde kenmerken als onze huidige test-apparaat, maar de zaak is gedeeltelijk goud.
De converteerbare wordt aangedreven door een dual-core Core i5-7200U (Kaby Lake) processor, wat betekent dat de laptop heeft Intel's huidige ULV middenklasse CPU. (TDP: 15 Watt) ingebouwd Er is dus geen tekort aan rekenkracht. De processor is een all-rounder die goed presteert in alle gangbare toepassingsgebieden. We konden het niet vinden Pavilion-modellen uitgerust met de wat krachtigere Core i7-7500U processor, maar de steile toeslag voor een beetje meer prestaties zou toch niet de moeite waard voor de meeste gebruikers. De Core i5-7200U werkt op een basis snelheid van 2,5 GHz; Turbo kan verhogen dat tot 3,1 GHz (beide cores). De volledige rekenkracht beschikbaar is tijdens het laden en tijdens het hardlopen op de batterij.

 

 Accu HP G62 http://www.koopaccu.com/hp-g62.html .

 

Kaby Lake is de geoptimaliseerde versie van Skylake, om zo te zeggen. Aan de technische kant, er zijn vrijwel geen verschillen tussen de twee CPU-architecturen. Toch Kaby Lake processors presteren beter dan hun voorgangers Skylake. De reden hiervoor is dat Intel verhoogt de werksnelheid van de CPU Kaby meer. Dit is de reden waarom de 7200U processor (2,5-3,1 GHz) betere resultaten levert in onze CPU tests dan zijn voorganger, de Core i5-6200U (2,3-2,8 GHz).

© 2016 donghai


My Review

Would you like to review this Story?
Login | Register




Share This
Email
Facebook
Twitter
Request Read Request
Add to Library My Library
Subscribe Subscribe


Stats

54 Views
Added on December 23, 2016
Last Updated on December 23, 2016
Tags: HP Pavilion dv6 laptop accu onli