Vervangende Accu voor Dell Inspiron 1720

Vervangende Accu voor Dell Inspiron 1720

A Story by donghai
"

Vervangende Accu voor Dell Inspiron 1720 http://www.koopaccu.com/dell-inspiron-1720.html

"

De nieuwe Razer Blade packs een GTX 1060 in een grote aluminium behuizing. De laptop biedt een betrouwbare input devices, Thunderbolt 3 en een geweldige IGZO panel. Met dit alles op de tafel, wat kon er misgaan? Naast een aantal kleinere problemen, de grootste zwakte was zijn glansloos gaming prestaties. Echter, de laatste gefixeerd met een EC-update nu.
Weinige fabrikanten geïnteresseerd zijn in het bouwen van een compacte, 14 inch gaming laptop. In de afgelopen jaren, maar MSI, Alienware, Clevo, Gigabyte en Razer besloten om dergelijke notebooks te construeren. Hoewel deze categorie heeft een lage bevolkingsdichtheid, hebben we varianten ondervonden van het al eerder: in 2013, hebben we de geteste voorganger van de huidige Razer Blade (2016). De zaak misschien niet veel veranderd, maar het display en de hardware hebben zeker opgewaardeerd.

Razer heeft besloten om een ​​vroege 2016 refresh van de compacte gaming lijn te lanceren. Dit refresh omvatte een Skylake CPU, Thunderbolt 3 (via USB Type C), een SSD (PCIe-interface) en de Nvidia GeForce GTX 970M . Met de nieuwe Blade, heeft Razer besloten om een stap voorwaarts te zetten en pak de Nvidia GeForce GTX 1060 van de Pascal generatie.

Ons testmodel heeft een Engels toetsenbordindeling. Echter, Blades gekocht in Duitsland moeten aankomen met een Duitse lay-out. De fabrikant biedt 6 verschillende configuraties. Deze soort wordt mogelijk gemaakt door 2 verschillende schermen en 3 SSD's met verschillende capaciteiten. Ons testmodel maakt gebruik van de 3200 x 1800 pixels IGZO touchscreen. Terwijl het alternatief (a FHD paneel) een lagere resolutie kan hebben, lijkt het verstandiger keuze zijn wanneer men het compacte formaat en de grafische kaart van dit notebook acht. We zullen verder ingaan op dit punt. 


Accu Dell Latitude E5520 http://www.koopaccu.com/dell-latitude-e5520.html .


Als het gaat om te praten over de opslag, de gebruiker heeft veel om uit te kiezen: SSD's met 256 GB, 512 GB of 1 TB zijn beschikbaar. Voor de goedkoopste Blade (een 256 GB SSD en een FHD paneel), zal de koper de schaal van ongeveer 2.000 euro. Dit prijskaartje zal toenemen tot ongeveer 3.000 euro indien de koper beslist om te investeren in een QHD + scherm en een 1 TB SSD. Voor configuraties met de hogere resolutie scherm, dient de koper een extra 300 tot 400 euro (ten opzichte van de FHD configuraties) te investeren. Aan het eind van de dag, de 6 configuraties hebben veel met elkaar gemeen: ze dezelfde zaak, connectiviteit, CPU (delen Intel Core i7-6700HQ ), 16 GB RAM-geheugen, GTX 1060 (6 GB videogeheugen) en andere functies .

Er zijn maar weinig vergelijkbare wijze portable gaming laptops. Als zodanig was het gemakkelijk om een ​​lijst samen te stellen voor de vergelijking. We hebben gekozen voor twee 14-inch laptops en een grotere gaming notebook (met behulp van de GeForce GTX 1070 ). Alle modellen zijn uitgerust met een i7-6700HQ:
Razer is het aanbieden van een aluminium unibody. Bij 17,9 mm, deze gaming laptop is buitengewoon slim. True unibody gevallen worden gefreesd uit een enkel blok van metaal en hebben geen onderhoud luik op de bodem (in tegenstelling tot ons model). Dit betekent echter niet van invloed op de stabiliteit. Ons testmodel kan gemakkelijk weerstaan ​​druk, en we konden de zaak niet vervormen helemaal niet, ondanks het gebruik van al onze kracht. Dit is zonder twijfel de sterkste en meest geavanceerde geval de tester kwam. De stijve scherm is ook goed bestand als het nauwelijks vervormt onder druk. De uitstekende indruk wordt afgesloten met de bijna correct positioneren scharnier, dat sterk genoeg is om wiebelen te voorkomen, maar het laat toch de gebruiker de deksel te openen met één hand.

Het ontwerp is een kwestie van smaak, maar de recensent voelde me comfortabel met de mat-zwarte vlakken, die onderling helaas trekken veel vingerafdrukken. De tas is voorzien van afgeronde hoeken en licht afgeschuinde randen. Om te voorkomen dat deze randen van onaangenaam drukken in handen heeft Razer de rand (bij de touchpad) hoek van de gebruiker. Over het algemeen, het ontwerp is eenvoudig, maar toch aantrekkelijk. Het sport-een duidelijke, mannelijke toon. De laptop ziet er al geweldig, maar we zeker de extra's: De spreker roosters aan de rechter- en linkerkant van het toetsenbord en de tribale Razer logo op de achterkant (kan worden verlicht in verschillende kleuren) zijn prima toevoegingen. 


Accu Dell Inspiron 1720 http://www.koopaccu.com/dell-inspiron-1720.html .


We namen de 15-inch model uit de grootte vergelijking. Van de drie overige modellen, de Razer Blade is duidelijk het meest compacte systeem: Het heeft de kleinste afmetingen, met uitzondering van de breedte, die identiek is aan die van de MSI model. De Schenker heeft de grootste voetafdruk en is de dikste model bij 25 mm. Ook is het zwaarste als weegt 2,2 kg.
Veel gepassioneerde gebruikers de voorkeur Ethernet-kabels om WLAN modules bij het spelen van spellen (te wijten aan de hogere betrouwbaarheid en lagere ping). De Razer Blade, echter niet over een Ethernet-poort, en het is niet met een kaartlezer, hetzij. Anders, alles een modern gebruiker zou willen, is in de laptop. 2x USB 3.0 en Thunderbolt 3 via USB type C zijn voorzien. De HDMI 2.0-uitgang kan omgaan met 4K-video's op een externe monitor op 60 Hz.

De traditionele headsets zal niet de juiste poorten op deze laptop, als de hoofdtelefoon en microfoon aansluitingen zijn teruggebracht tot een combo-aansluiting. Dankzij voldoende ruimte Razer kan alle poorten verdelen naar de achterkant van de laptop. Dit zal het ongemak van het mengen van de kabels bij het gebruik van een externe muis te verminderen.
Zonder een Ethernet-poort, in ieder geval de WLAN-prestaties heeft vrij goed te zijn. Razer heeft opgepikt the Killer Wireless-AC 1535 module, want het is ontworpen voor gamers en sport verschillende functies en opties op maat (zie screenshot). We namen een korte blik op deze hier . Het kan de traditionele normen van de overvolle 2.4 GHz frequentie en de AC-standaard voor de 5 GHz frequentie te ondersteunen (relatief minder gebruikt). Bluetooth 4.1 is on-board.

Dankzij de MIMO 2x2 configuratie kan de laptop in theorie oplopen tot 866 MB / s. In ideale omstandigheden (een meter van de router), de laptop beheert 646 MB / s (ontvangen) en 591 MB / s (verzenden).
Afgezien van de verplichte 165-Watt stroomadapter, de doos is voorzien van een zachte doek en de standaard garantie en informatiefolders. Het lijkt erop dat de fabrikant niet het aanbieden van optionele accessoires speciaal ontworpen voor de Razer Blade. 


Accu Dell Vostro 1700 http://www.koopaccu.com/dell-vostro-1700.html  .


De laptop beschikt niet over een onderhoud klep en de batterij is niet verwijderbaar van buitenaf. Het is echter mogelijk om toegang tot de hardware krijgen aan de binnenkant van de laptop (zie foto gallery hieronder "Case") door de 10 torxschroeven waarbij de bodemplaat plaats.

© 2016 donghai


My Review

Would you like to review this Story?
Login | Register




Share This
Email
Facebook
Twitter
Request Read Request
Add to Library My Library
Subscribe Subscribe


Stats

123 Views
Added on December 7, 2016
Last Updated on December 7, 2016
Tags: accu, 1720, Inspiron