nieuwe Accu Voor HP Compaq 6530b

nieuwe Accu Voor HP Compaq 6530b

A Story by donghai
"

nieuwe Accu Voor HP Compaq 6530b http://www.koopaccu.com/hp-compaq-6530b.html

"

In aanvulling op het vlaggenschip model Axon 7, de Chinese fabrikant biedt weer een mini-versie van het huidige model. Naast de grootte en de eigenschappen, werd de prijs ook verlaagd. Maar kan de Axon 7 Mini concurreren met de sterke rivalen?

Na de herziening van het nieuwe vlaggenschip smartphone Axon 7 , hebben we nu een kijkje nemen op de kleinere broer of zus Axon 7 Mini uit de Chinese fabrikant ZTE. Het is de directe opvolger van de Axon Mini Premium we beoordeeld afgelopen maart. De "7" in de aanwijzing is een beetje vreemd op het eerste, maar het lijkt erop dat ZTE wil een zekere vergelijkbaarheid van de modellen te maken van Apple ( iPhone 7 ) en Samsung ( Galaxy S7 ).

Kijkend naar de specs, hebben we te maken met een zeer solide mainstream smartphone: 5,2-inch AMOLED-scherm met Full HD-resolutie, modern octa-core SoC van Qualcomm, 3 GB RAM, 32 GB intern geheugen, dual-SIM of uitbreiding van de opslagcapaciteit via microSD evenals Android 6.0 Marshmallow. Alleen de WLAN module opvalt bij een eerste blik, want snel ac-netwerken worden niet ondersteund.

Geprijsd op 299 euro (~ $ 315), de ZTE Axon 7 Mini zit in een zeer competitieve segment met veel potentiële rivalen. We zullen de volgende smartphones te gebruiken als vergelijking apparaten voor het artikel: BlackBerry DTEK50 , Lenovo Moto G4 Plus , Huawei P9 Lite , Sony Xperia XA , Samsung Galaxy A3 en ZTE eigen Blade V7 .
De gevallen van Axon 7 en Axon 7 Mini nauwelijks van elkaar behalve de grootte. Het scherm heeft slechts zeer smalle rand aan de zijkanten en de randen boven en onder het paneel zijn vrij klein. Net als bij het vlaggenschip model, ZTE rust ook de kleinere broer of zus met twee front-facing speakers, zodat de beschikbare ruimte zeer goed werd toegepast. 

 

Accu HP Compaq 6710b  http://www.koopaccu.com/hp-compaq-6710b.html .

 

ZTE kon de grote kwaliteitsimpressie overbrengen van Axon 7 de kleinere model. De opbouw kwaliteit van het aluminium chassis is uitstekend, en de behandeling van de mainstream smartphone is zeer goed dankzij de afgeronde hoeken. De cameralens enigszins uitsteekt uit de achterzijde van de 7,8 millimeter dunne behuizing, zodat het apparaat een beetje wankel op een vast oppervlak kan worden. De vingerafdrukscanner bevindt zich onder de cameralens en zit iets lager in de zaak, zodat u gemakkelijk kunt voelen met de vinger. Een interessant aspect is de enigszins ruw oppervlak in het gebied van de twee luidsprekers, maar je zult nauwelijks merkt in de praktijk.

Zowel de fysieke toetsen en de lade van de SIM-kaarten (van metaal) kan ons ook overtuigen. ZTE biedt het Axon 7 Mini in de kleuren goud en zilver. Ons testmodel is de gouden versie, en we raden onze beoordeling van de grotere Axon 7 voor vertoningen van de zilveren model. Vanwege het unibody design, kunt u niet de batterij te verwijderen.
Met een octa-core SoC en 3 GB RAM-geheugen, is de Axon 7 Mini goed uitgerust. ZTE heeft ook 32 GB intern geheugen, maar je kunt alleen gebruik maken van ongeveer 21 GB na de eerste installatie en het bijwerken van alle vooraf geïnstalleerde apps. Het is ook mogelijk om de opslag van maximaal 128 GB via microSD-kaart uit te breiden, maar helaas kun je niet opmaken als intern geheugen, ook al is de kaartlezer is een van de snellere modules (daarover later meer). Je eveneens beperkt tot een nano-SIM kaart in dit geval. Geïnstalleerde apps kan niet worden overgedragen naar de geheugenkaart, hetzij.

Aan de onderkant is een USB-C-poort, maar helaas ondersteunt alleen de USB 2.0-standaard. We bepaalden gemiddelde overdrachtsnelheden van 17 MB / s wanneer we een videobestand gekopieerd op de smartphone, en 28 MB / s voor de overdracht van de smartphone naar de PC. USB-OTG voor de bevestiging van opslagapparaten of randapparatuur wordt ondersteund, maar de video-uitgang is het niet. Dit laatste is alleen mogelijk draadloos via Wi-Fi Direct of DLNA. overdracht van gegevens met andere apparaten zijn ook mogelijk via Bluetooth 4.1 en NFC.

 

 Accu HP EliteBook 8440p  http://www.koopaccu.com/hp-elitebook-8440p.html .


ZTE schepen de Axon 7 Mini met Android 6.0.1 Marshmallow evenals zijn eigen MiFavor 4.0 gebruikersinterface. In tegenstelling tot de standaard Android UI, worden de verschillen voornamelijk beperkt tot de visuals en de app lade werd ook afgezien. Al met al is de behandeling is zeer soepel en zijn er extra gebaren, waaronder dubbele tik te wekken of het ontsluiten van het apparaat met een vooraf gedefinieerd woord (Voiceprint). Er zijn niet veel extra apps, maar er zijn enkele eigenlijk heel handige tools, evenals WPSOffice en AccuWeather, die kunnen worden geschrapt. Een update naar Android 7.0 Nougat voor de maand januari werd in ieder geval aangekondigd voor de Axon 7, dus het zal waarschijnlijk voor de kleinere Axon 7 Mini beschikbaar zijn als goed.
Naast GSM en UMTS (zie specs voor de volledige lijst van de frequenties), de twee nano-SIM-slots ondersteunen ook snelle LTE-verbindingen (cat. 6) met snelheden tot 300 Mbps (downstream) en 50 Mbps (upstream), respectievelijk. We hebben gemerkt een ding tijdens onze tests in het grootstedelijk T-Mobile-netwerk: de Axon 7 Mini heeft problemen bij een slechte ontvangst situaties. Het was nog steeds mogelijk om te bellen, maar het internet was niet meer beschikbaar. Een gelijktijdig gebruikt Apple iPhone 7 werd in ieder geval nog steeds browsen op Edge snelheid.

WLAN verbindingen worden beperkt tot 802.11 b / g / n in 2,4 GHz netwerken. Onze gestandaardiseerde test met de router van Linksys EA8500 bepaalt 50-55 Mbps, wat goed is voor een 2,4 GHz-netwerk, maar de Axon 7 Mini heeft geen schijn van kans tegen de snellere rivalen met AC ondersteuning staan. De web-browsing ervaring was onopvallend in de praktijk, maar we hebben gemerkt veel lagere download snelheden als we de afstand vergroot tot de router.
De smartphone kan zijn positie via GPS, GLONASS en Beidou lokaliseren, maar het werkte niet binnen werken. Buitenshuis, echter de verbinding met de satellieten werd snel met een nauwkeurigheid van vier meter. We controleren ook de prestaties op een fietstocht en de resultaten te vergelijken met het navigatiesysteem Garmin Edge 500, die een aantal verrassende vraagstukken op het gebied van de overtocht dit keer (screenshot 2) hebben. De smartphone zet een fatsoenlijke prestaties. Het is niet de positie zo vaak te vinden, dus er zijn een aantal "shortcuts", maar er mag geen sprake zijn van problemen met de dagelijkse navigatie taken.
In tegenstelling tot de eerder genoemde problemen met het mobiele internet verbinding, we hadden geen problemen met het maken van gesprekken. Er waren geen vervelende uitvallers en we hadden geen problemen met het begrijpen van de andere persoon, maar stem klonk een beetje schel aan beide zijden van het gesprek. Met uitzondering van dat, hoewel, waren we zeer tevreden met de geluidskwaliteit, en de microfoons had een leuk werk ook. De Axon 7 Mini profiteert van zijn luide front-facing luidsprekers wanneer u gebruik maken van de hands-free functie. De verstrekte headset ziet er net als de oordoppen van Apple en doet zijn werk.
Aan de voorzijde is een 8 MP camera die bruikbaar snapshots in goede lichtomstandigheden duurt. Dit is althans het geval is, zolang je niet in te zoomen, anders kom je snel de lage scherpte opmerken. Er is geen ondersteuning van flash, dus er is veel beeldruis in situaties met weinig licht. Video's aan de voorkant kan worden opgenomen in 1080p.

De camera app zelf laat een goede indruk achter. Sommige functies worden uitgelegd als je de app voor de eerste keer starten (zie screenshots) en er is een uitgebreide handmatige modus. Live-foto's, panorama's en de tijd verstrijkt zijn ook beschikbaar.
ZTE maakt gebruik van een 16 MP sensor met autofocus, een diafragma van f / 1.9 en een dual-LED-flitser voor de belangrijkste camera aan de achterzijde. Het kan geen gelijke tred met de 20 MP camera van de grotere Axon 7 in termen van kwaliteit, maar de resultaten zijn nog steeds niet slecht bij daglicht. Echter, de scherpte is een beetje hoog en de kleuren zijn een beetje bleek. De sensor vangt minder details dan de rivalen in situaties met weinig licht (zie verkeersbord in scene 3), maar in ieder geval is er niet veel beeldruis in ruil. 

 

Accu HP Compaq 6530b http://www.koopaccu.com/hp-compaq-6530b.html .

 

Anders dan de standaard Axon 7 , video's niet worden opgenomen in 4K kwaliteit, maar alleen in 1080p bij 26 beelden per seconde. De kwaliteit van de opnamen is goed in daglicht, maar de sensor heeft problemen snelle camera pannen, vooral in donkere omgevingen.

Kies een scène en navigeren binnen het eerste beeld. Met een klik verandert de zoom stap. Een klik op de ingezoomde afbeelding opent het origineel in een nieuw venster. De eerste afbeelding toont de geschaalde foto van het testapparaat.

© 2016 donghai


My Review

Would you like to review this Story?
Login | Register




Share This
Email
Facebook
Twitter
Request Read Request
Add to Library My Library
Subscribe Subscribe


Stats

53 Views
Added on November 26, 2016
Last Updated on November 26, 2016
Tags: nieuwe Accu Voor HP Compaq 6530b